LAPSEN PYÖREÄT POSKET


Olin jo pidempään miettinyt, että olisi ihana mennä miehen kanssa parikuvaan. Mutta, ajatukset olivat jääneet vain ajatuksiksi. Kunnes eräs äitini ystävä tokaisi hääkuvamme nähdessään, että olettepa te laihtuneet tuosta kuvasta. Tokaisin että laihtumista ei ole ollut havaittavissa, mutta lapsen pyöreät posket ovat hävinneet.

Ja, mitäs muuta tuohon vastaamaan, tottahan se on. Meidät on vihitty aika nuorena, jolloin tosiaan lapsen pyöreyttä on havaittavissa. Mutta, samalla kysymys nosti ajatuksiini jälleen idean parikuvauksesta.

Loppusyksystä toteutin ajatukseni ja varasin lahjakkaalta Katri Haavistolta kuvausajan. Miten mukavaa ja helppoa olikaan olla Katrin kuvattavana, lempeitä täsmäohjeita oli helppo noudattaa. Kuvista tuli mukavan rentoja, ei mitään pönötyskuvia. Kuvaushetkestä jäi ihanat muistot, hetki kahdestaan. Muistot sekä useampi tiedosto hyvin erilaisia kuvia meistä, mukava treffipäivä.

Kuvista joissa meillä on lapsen pyöreät posket, on tänään kulunut 16 vuotta. Joten, oli jo mielestäni aikakin ottaa uudet kuvat. Kuvat jossa olemme vain me kaksi, ilman lapsia.

Näin monta vuotta on kuljettu yhdessä ja toivottavasti vuosia on vielä paljon yhdessä, toinen toistamme tukien!

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihanaa hääpäivää teille♥ Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Onnea teille hääpäivän johdosta ❤❤ Ihanaa ystävänpäivää ja viikonvaihdetta myös ❤

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivän johdosta ja aivan ihana kuva jo tuo ylimmäinen. <3 Kiva, että kävitte kuvaajalla. Sydämellistä ystävänpäivää Kaisa. <3

  VastaaPoista
 4. Tuo kuulostaa hyvälle idealle!Meillä on kotona paljon valokuvia esillä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava käydä parikuvassa ja nyt saatiin meistäkin kuva esille :)

   Poista
 5. Myöhäisät onnittelut hääpäivän johdosta. Ihana kuva teistä otettu.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti