UUSI KUUKAUSI


Eilen saikin kääntää uuden sivun kalenterista, se olisi sitten jo helmikuu. Vielä täällä lännessä ei näy merkkiäkään talvesta, nähtäväksi jää tarjoileeko helmikuu meille vielä talven vai siirrytäänkö suoraan kevääseen. Kaikki on mahdollista, onhan helmikuu perinteinen talvikuukausi.

Olkoon sää millainen tahansa, on alkanut kuukausi täynnä mukavaa ohjelmaa. Joten, oli jälleen otettava kalenteri pöydälle ja kirjattava ylös kaiki tärkeät menot, jotta jokainen on ajoissa oikeassa paikassa. 


Alkanut kuukausi sisältää perheemme yhteisen talvilomaviikon, joka tänä vuonna ei suuntaakaan pohjoisen lumisille hangille, vaan jäämme tänne länteen ja toivomme että keskimmäinen saa avun polviongelmaansa. Kuluneet viikot ovat olleet odottavia ja raskaita, mikä on lopullinen diagnoosi ja miten saisimme liikeradan takaisin sekä kivun pois.

Olkoon lomaviikko kotona tai muualla, tärkeintä on perheen yhteinen aika. Keskimmäisen voimien mukaan mennään ja nähtäväksi jää mitä kaikkea keksitäänkään.

Ennen lomaviikkoa on vielä keskityttävä arkeen ja isommilla on koulussa vielä useampi koe tiedossa. Jos isoilla on kokeita, niin kuopuksella on koulussa uintijakso meneillään. Niin monta uintikertaa mahtuu tuleviin kahteen viikkoon, että nähtäväksi jää kasvaako kuopukselle eväät selkään!

Oikein ihanaa ja rakkauden täyttämää helmikuuta!

Kaisa

Kommentit

 1. Oikein ihania hetkiä helmikuulle myös sinne teille, sekä paljon tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella! <3 Eiköhän tämäkin tästä, poika on onneksi itse kovin reipas!

   Poista
 2. Minulla on tapana merkata myös kalenteriin heti mitä pitää muistaa. Nyt kun lapset on maailmalla niin muistettavaa on huomattavasti vähemmän. Minä laitan myös syntymäpäivät ylös seka alleviivaan tai huomiokynällä yliviivaan nimipäivät kenen pitäisi muistaa. Sinulla on huolellisesti merkattu siistillä käsialalla 🤗.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kalenteri täälläkin täyttyy kuukauden kuluessa, useammasta erilaisesta merkinnästä. Tuollainen perheen yhteinen kalenteri on kyllä ihan ehdoton näin lapsiperheessä!

   Poista
 3. Oi teillä on paljon uintia, täälläkin uintijakso tytöillä nyt meneillään. Ihanaa helmikuun alkua Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin hyvä käydä uimassa, kun hiihtäminen tai muutkaan ulkoilulajit eivät oikein onnistu sateiden vuoksi.
   Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 4. Loma menee myös noin, kuten kuvasit.Toivotaan apua pojan polveen.Kiva kollaasi kirjaimista sulla jääkaapin ovessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lomasta tulee varmasti mukava, perheen yhteistäaikaa!

   Poista
 5. Ihania helmikuun hetkiä. Kun on tiedossa mukavaa tekemistä, kuukausi tulee varmasti olemaan huippukiva! Ja mikä parasta, menemme koko ajan kohti valoisampia päiviä. Mielikin piristyy valon määrän kasvaessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valo saa kyllä ihmeitä aikaan. Loma on varmasti mukava! <3

   Poista
 6. Onneksi on uintia, ettei hiihtoa tai luistelua kun ei ole ainakaan täällä lumesta tai pakkasesta tietoakaan :) Mukavaa helmikuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan hiihtolomalla kaivaa vesisukset esille! ;)
   Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista

Lähetä kommentti