Sapuskaa sisustuslehdestä
Aikaisemmin minulle tuli postin mukana useampikin sisustuslehti. Kunnes tuli tilanne, että huomasin, en ehdi lukea lehti kun jo uusi numero tulee postin mukana. Lopetin kaikkien sisustuslehtien tilaamisen ja ostankin vain satunnaisesti irtonumeroita. Myönnettäköön että kyllä sitä tulee ostettua lähes joka kuukausi jokin lehti.
Mutta, miten sitä sitten tekee valinnan, minkä lehden milloinkin ostaa? Toki kannen kuva sekä lehden sisällön esittely herättää lehtihyllyllä mielenkiinnon. Toisinaan tulee kurkattua myös lehden sivuille, ennen kuin lopullisen ostopäätöksen tekee.
Tällä kertaa silmäily lehden sivuille teki ostopäätökseni. Eikä silmäilyn kohteeksi osunut mikään sisustus vaan reseptit. Resepti osuus lehdessä oli tällä kertaa erityisesti mieleeni ja olenkin jo testaillut ohjeita. Muutama viikko sitten testissä oli pataleipä ja tänään vuorossa oli uunikala.
YRTTIKUORRUTETTU UUNILOHI
750g ruodotonta lohifileetä
suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
1dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
3 palaa leipää muruina
muutama kierros kuivattua chiliä myllystä
noin 1dl täysmajoneesia
Päälle: oliiviöljyä
Mausta lohi suolalla ja pippurilla.
Yhdistä pistaasipähkinät, hienonnetut yrtit, murusteltu leipä ja chili. Sekoita joukkoon majoneesi. Valuta päälle hieman öljyä.
Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää.
Hyvä näin, että teki kauppansa tämäkin ruoka. Nyt minullakin on kaksi kalaruokaa listoillani, tämä uunilohi sekä silakkapihvit. Meillä kun mies huolehtii pääsääntöisesti kalaruoista. Ja, mukavaa kun saadaan hieman vaihtelua ruokalistalle.
Nyt on ollut hieman ruoka painotteisia nämä postaukset, mutta katsotaan jospa tulevalla viikolla saisin aikaiseksi kuvattua muutaman jutun myös kotoa. Niin, tai sitten jotain aivan muuta.
Oikein mukavaa viikonloppua!
Kaisa
Meillä tykätään kalaruoista tosi paljon, täytyykin joskus kokeilla tätä :)
VastaaPoistaMitä teillä oli lisukkeena?
Testaa ihmeessä, ohje on helppo ja nopea.
PoistaNo, meillä syötiin kala ihan leivän kanssa, ei nälkäiset ehtineet odottamaan muuta lisuketta. Just ja just kuvat ehdin nappaamaan. :)
Näyttää kyllä älyttömän hyvältä ja myös sellaiselta jota voisi tarjota vieraille. Kivaa viikonloppua. :)
VastaaPoistaEi muuta kuin testaamaan. Kyllä varmasti kelpaisi myös vieraille tarjottavaksi!
PoistaHerkullinen ohje!
VastaaPoistaPitää jossain vaiheessa kokeilla.
Mukavaa illan jatkoa!
Ohje vaan talteen ja joskus testaat kun ehdit!
PoistaIhana ohje! Nuo pähkinät ois varmaan kiva juttu lohen päällä. Meilläkin on huomenna lohta 😊 Hyvää yötä ❤
VastaaPoistaNo, pähkinät ne olikin mukava juttu lohen kaverina! Kala on kyllä niin hyvää ja terveellistä!
PoistaPähkinät kuulostaa erityisen hyvälle tässä 👌🤗
VastaaPoistaHyvää oli, suosittelen testaamaan!
PoistaTämähän kuulostaa tosi herkulliselta ohjeelta :)
VastaaPoistaHyvää sunnuntaita <3
Herkullista oli, ei kun testaamaan jospa saisi myös teillä hyvän vastaanoton!
PoistaOi, kuulostaapa herkkuliselta ja varsinkin nuo pähkinät! Pitääpä laittaa listalle :)
VastaaPoistaSuosittelen testaamaan, pähkinät juuri tekivätkin kalasta uuden ja mukavan herkun!
PoistaOn se hienoa, että lähdit tekemään uutta aluevaltausta. Minä jatkan edelleen samojen ruokalajien pyörittämistä...;)
VastaaPoistaSuosittelen kokeilemaan uusia aluevaltauksia!
PoistaOih, lohiruat ovat niin hyviä! Minulla on ihana muisto lapsuudesta, kun isäni valmisti uunilohta joka sunnuntai. Taitaa valmistaa edelleen. :)
VastaaPoistaIhana perinne ja muisto lapsuudesta!
PoistaRakastan lohiruokia, joten pitääkin testata tätä. Pataleipää on tullut aiemmin tehtyä. Niin helppoa ja hyvää!
VastaaPoistaKokeilehan ihmeessä ja juurikin helppo valmistaa!
Poista