Vihdoinkin täällä

Nimittäin kevät on vihdoinkin saapunut oikein kunnolla ja olen bongannut ensimmäiset leskenlehdet. Jostakin pilkottaa jo vihreää, uutta ruohoa. Mutta,  kyllä maa on vielä kovin ruskea. Onneksi nämä ihanat keltaiset pienet auringot luovat säteillään valoa ruskean heinikon joukkoon.
Tänään kävimme tekemässä reilun tunnin mittaisen pyörälenkin. Rannassa oli jo useampi paatti laskettuna. Itse en ihan vielä kyllä kaipaa merelle, niin kylmä tuulahdus mereltä tuli. Toki, pukeutumisestahan tuokin on kiinni. Niin kuin viime vuonna saimme opetella, jos merelle haluaa juhannuksena, on oltava villaa reilusti päällä.  
Toivottavasti ennusteet kylmemmästä ilmasta ja räntäsateista ei pidä paikkansa, vaan tämä aurinkoinen lämpöinen ilma jatkuu. Toisaalta, nyt on vasta huhtikuun alkupuoli, kaikki on mahdollista.
 
Joten, nautitaanhan näistä aurinkoisista uskomattoman kauniista päivistä ja muistellaan niitä sitten kun kevätsateet saapuvat!
 
Kaisa
Kommentit

 1. Minä olin ihan onnessani kun bongasin ensimmäiset sinivuokot :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niitä minä en vielä ole nähnyt. Mutta, yleensä tontinnurkalla niitä kasvaa. Täytyykin katsoa tarkkaan, jospa jonkun heinän alta kurkistaisi! :)

   Poista
  2. Kevät usein yllättää, kun yhtäkkiä huomaa nousseen jonkin, jota ei vielä odottanut yhtään. Meillä tuossa keskiviikkona hyppi pihalla jo sammakkokin! Oli niin komea kurnuttaja, että piti siitä oikein kuva napata blogiin, ennen kuin jatkoi matkaansa :)

   Poista
  3. Oi, sammakon olet jo tavannut. On tämä kevät niin hienoa ja ihmeellistä aikaa!

   Poista
 2. Ihanaa, kukkia...Täällä Oulussa ollut pakkasta yöllä...Onneksi pääsee Hesan reissulle ens viikolla :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin on ollut yöpakkasia, mutta aamuisin kun lähden töihin niin pakkasista ei ole ollut enää tietoakaan. Pikkuhiljaa se kevät valtaa koko maan! :) Kiitos samoin!

   Poista
 3. Jee tätä on odotettu ja kyllä eilen jotenkin ihan mieli lauleli, kun kaikki kylpi auringossa. :) Yhtä mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin lauleli. Sai taas kummasti virtaa loppuviikkoon. Mukavaa torstaita myös sinulle!

   Poista
 4. Meillä oli yöllä reilusti pakkasta ja eilen sateli lunta mut onneksi suurimmaksi osaksi ilma näyttää keväiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa pakkaset loppuvat ja kevät sekä kesä saapuu. Mukavaa torstaita sinulle!

   Poista
 5. Kevään ensimmäisistä kukkahavainnoista olen löytänyt vasta krookuksen. Tänään on ollut hieno auringonpaiste, mutta pirskatin kylmää tuulta. Silti uskon, että kevät edistyy...ja niin kuin kirjoitit, nyt on vasta huhtikuun puoliväli. Tänä vuonna jäät lähtivätkin ajoissa ja meilläkin pääsee jo mökinrantaan, tosin ohjelmaa on sen verran viikonloppuisin, ettei sinne ihan vielä ehditä...Oikein ihania aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä alkaakin sitten pian taas mökkikausi. Varmasti mukava päästä mökille talven jälkeen. Mukavaa tulevaa viikonloppua!

   Poista
 6. Toin autotallista muratin jo terassille ja nyt jänskätän viekö nuo yöpakkaset sen.
  Leskenlehtiä täälläkin on pongattu! Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa!
  Olet tervetullut osallistumaan arvontaan blogissani!
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä uskaltanut kovasti kukkia ulos siirtää. Pakkasia kun on öisin vielä ollut! Tulenkin poikkeamaan!

   Poista
 7. Oijjoi mikä löytö maassa! Täytyykin tiirailla jos itsekin löytäisin aurinkoisen keltaisia kevään merkkejä. :)
  Aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti