Mitäs tehtäisiin?

Juhannus sujui mukavasti auringon paistaessa. Nautittiin kaupungin vallanneesta festari tunnelmasta. Ja, ystävistämme jotka tulivat tänne Raumalle keskikesän juhlaa viettämään. Ilma suosi ulkona syömistä, seurustelua, pihapelejä ja vesileikkejä. Ja, mässäiltyä sitä tuli kyllä kohtuuttomasti.

Tänään oli aika palata arkeen ja kiinnittää köydet taas hetkeksi kotilaituriin. Mies lähti töihin ja koululaiset leireilemään mökille. Jäätiin kuopuksen kanssa kahdestaan kotiin. Mitäs tehtäisiin? Kotona on niin hiljaista ja rauhallista. Normaalisti on joku jonnekin menossa, puhelimet soi, aina jollakin on puheripuli. 

Käytiin pyörä-/juoksulenkillä vesisateessa. Kuopus tokaisi, että äiti tarvitsisi pyyhkijät silmälaseihin. Niin, paljon satoi vettä kun kuuro osui päällemme. Onneksi oli suht lämmintä, joten ei sade juurikaan haitannut. 

Syötiin iltapalaa virekkäin istuen. "Jos tänään olisin pikkuinen ja kantaisit minut sänkyyn, sinun viereen?" tiedusteli kuopus. Tietenkin olet tänään pikkuinen ja nukutaan vierekkääin. Ja, olisihan sitä voinut itsekin jäädä tämän pikkuisen viereen jo nukkumaan.

Mukava päivä taas takana ja ihanaa laatuaikaa kuopuksen kanssa. Kyllä tekee hyvää olla aina välillä kahdestaan lapsen kanssa!

Ilta-auringon paistaessa toivotan teille kaikille lukijoille oikein ihania kesäkuun viimeisiä päiviä!

Kaisa


Kommentit

 1. Juhannuksena tosiaan saatiin nauttia hyvästä ilmasta!
  Ja kaikenlaista herkkua tuli syötyä!

  Teillä on ollut ihanaa laatuaikaa kuopuksen kanssa!
  Kyllä noita aikoja itse kaipaan välillä!
  Ihanaa, kun kuopus nukkui vielä vierellä...
  Oikeen ihania kesäpäiviä sinne!❤️��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ihanaa viettää vuorotellen jokaisen lapsen kanssa aikaa kaksistaan.

   Poista
 2. Pientä ekstraa on kiva olla olemassa. Meillä poika nukkuu minun vieressäni, kun mies on poissa ja syö pahalta haisevia (eines)broilerpyöryköitä. "Laatuaikaa", sanoo hän! :D

  Oikein ihania kesäisiä päiviä edelleen!!

  VastaaPoista
 3. Nuo ihanat pienet hetket, niitä oikeasti parhaita juttuja elämässä. Isoimman 11vee poitsun kanssa ne on harventuneet, kun on ikä vähän sellainen, että haluaa olla omassa rauhassa. Mökillä pelattiin kahdestaan Yatzya illalla, kun kaksi nuorinta oli jo nukkumassa ja muu väki katseli jalkapalloa. Oli niin ihanaa äidistäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on toinen juttu, kun lapset kasvavat ja tulee omia juttuja. Mutta, pelit on aina mukavia, saa yhteistä aikaa varhaismurkunkin kanssa.

   Poista
 4. Ai kun kuulosti ihanalta ja tosiaan joskus on ihanaa olla ihan kahdestaan yhden lapsen kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kyllä kuopus jo tänään tiedusteli, koska koululaiset tulevat kotiin. Ja, tulihan he. Ja, oi sitä onnea!

   Poista
 5. Laatuaika on ihanaa, sitä on ihan eri tavalla vain yhden lapsen kanssa. <3 Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ihaninta näissä kahdenkeskisissä hetkissä on mielestäni keskustelut, lapsi kun selittää jotain juttua niin tohkeissaan tai kertoo ihmetystään, joskus myös murhettaan. Ehtii itsekin kuuntelemaan ja vastaamaan heti siinä hetkessä!

   Poista
 6. Kuulostaa mukavalta vaihtelulta ja onhan se tärkeää aikaa, kun saa jakamattoman huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja niin hauskaa. Kuopus on juttuineen niin huippu! :) Ihana tuollainen reilu kolme vuotias, niin kuin kaikissa ikävaiheessa on ihanaa.

   Poista
 7. Kuulosti suloiselta, liikuttavalta ja rauhaisalta päivältä. Välillä on perheen hyvä olla eri kokoonpanolla, tulee ihan eri kemiat. Kivaa tätä päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista meillä todellakin oli. Taidettiin molemmat jo vähän kaivatakin menoa! ;)

   Poista
 8. Ihania hetkiä. Ja sitä parasta aikaa lapsen kanssa.
  Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti