Tervetuloa meille, osa 4

Tänään teille kotiamme esittelee keskimmäinen poikamme. Hän on innostunut jalkapalloilija ja niinpä hänen valintansa on nurmikenttä "stadion" alapihallamme.
 
Tonttimme rajoittuu kaupungin virkistysalueeseen, niittyyn. Kun muutimme tähän kotiin, tiedustelimme heti kaupungilta, onko mahdollista että ajaisimme itse niittyä. Näin lapset saisivat tilaa potkia ja leikkiä. Kaupungilta saimme myöntävän vastauksen ja näin kaupunkitonttimme sai tuplaten neliöitä.
Nurmikenttä jää tonttimme sekä virtaavan joen väliin. Joten, aitasimme kentän kevyellä aidalla turvallisuussyistä. Kenttä on osoittautunut suosituksi paikaksi, mahdollisuus pelata erilaisia pallopelejä.


Joten, lähetänkin terveiset täältä kentän laidalta, keskeltä vesisotaa. Ilmat ovat suosineet meitä ja kesäiset pelit ovat käynnissä. Enää yksi koulupäivä ja sitten koululaisilla alkaakin ansaittu kesäloma pitkän kouluvuoden jälkeen.
 
Kaisa
 
 
Kuvat on ottanut Ripaus Kardemummaa-blogin Mimmukka.

Kommentit

 1. Niin on lapsilla hieman erilaiset lempipaikat kotona kuin ehkä meillä aikuisilla. Minkähän asian meidän poika mahtaisi valita lempipaikakseen...?
  Ja on sitten todella kivat kuvat teidän pojista ja tässä vaan huokailen, miten isoja he ovatkaan. Kesäloma on jo tuossa tuokiossa ja teilläkin kaikki pääsevät ansaitulle kesälomalle. Terkkuja vaan pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut hauska "postaussarja". Ajattelin että pojat sanovat omat huoneensa ja se siinä. Mutta, he ovat miettineet paikkoja tarkkaan. Ihanaa yhteistä bloggaamista! ;)
   Kiitos, isoja pojat tosiaan ovat jo!

   Poista
 2. Olipa kivasti toimittu kaupungilta, lapsilla kun ei ole koskaan liikaa tilaa :) Kivoja kuviakin, niin kesäisiä :)

  Maiccu
  http://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on rinnetontti, joten pihalla ei pahemmin mahdu pelaamaan tai tasaista paikkaa ei ole. Joten, tämä kaupungin lupa ajaa niitty nurmikoksi ja lasten pelipaikaksi, oli kyllä mukava juttu.
   Kiitos, kesä on ihanaa aikaa!

   Poista
 3. Ihanaa kun on tilaa pelata. Meillä on riitaa naapurin kanssa kun hön ei ymmärrä poikamme intohimoa jääkiekkoa kohtaan ja treenaa myös kotonakin. Koskaan ei mitään ole sattunut mut naapuri senkun skitsoilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tosi harmilloista, mikä mahtaa todellisuudessa naapurianne harmittaa?
   Mukavia kesäpäiviä!

   Poista
 4. Ihanaa, kun teillä on oma nurmikenttä!
  Meidänkin poika tykkäisi. Hän pelaa myös jalkkista.

  Nyt on tullut uusi harrastus, frisbeegolf!
  Kaveraiden kanssa jatkuvasti heittelemässä milloin missäkin.
  Onko teillä innostuttu siitä?
  Mukavaa viikonloppua sinulle!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kenttä on kyllä kiva. Kyllä meidän pojat myös tuota frisbeetä kentällä koriin heittelevät. Ihan hauska laji sekin!

   Poista
 5. Suloista! :) Näin me eri asiat huomioidaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin huomioidaan. Onneksi ollaan erilaisia! :)

   Poista
 6. WautsI :) Kyllä on varmasti lapsille tosi kivaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenttä on kyllä kiva. Toisinaan pojat haastaa meidät vanhemmat peliin, siinä saa kyllä juosta kunnolla pallon perässä. :)

   Poista
 7. Kiva postaussarja! Ja pojat ovat ottaneet asian oikein tosissaan ja miettineet yhdessä. Ja oma stadion on loistava valinta! Niin kivat kuvat pojistanne!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, niin ovat pojat miettineet, mikä on parasta meillä. Vähän tuli myös keskustelua isommilla, kumpi kummankin paikan saa valita. Kenttä ja maja kun ovat ainakin näin kesällä hyvin suosittuja.
   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 8. Mitkä valkopaitaiset hurmurit rivissä, mieletön tuo kuva missä kaikki makoilevat vierekkäin. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat ja nii suloiset juniorit rivissä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti