Tänään en lähde kotoa minnekään...

Aamulla herätessäni, ajattelin että tänään en lähde kotoa minnekään. Vaan, selätän tuon korkean pyykkivuoren, pesen kylpyhuoneen... Vettä on satanut koko yön, tuulee ja on muutenkin aika harmaata. Eli, oiva päivä viettää aikaa kotona ja lyhentää tehtävälistaa.
 
Kuinka sitten kävikään. Aamupäivällä otin silitysraudan esille ja sainkin pyykkivuoren selätettyä. Lähdin innokkaana pesemään kylpyhuonetta, mutta... Löysinkin itseni lukemasta sisustuslehteä sekä pohtimasta saunatupamme sisustusta.  

Saunatupamme on käytössä hyvinkin vaihtelevasti. Ja, näin sisustuskin on hieman pysähtynyt. Tuvassa on hieman merellinen/mökkimäinen sisustus. Tila on korkea ja näin tuntuu että tilaakin on paljon enemmän mitä todellisuudessa neliöitä on. Ja, toki tuo valkoinen paneeli seinissä sekä katossa tuo valoisuutta ja avaruutta.
Sohvana on tummanharmaa divaanisohva, jonka saa levitettyä yövieraille. Ja, onhan sitä mukava lähteä vähän retkelle, yöpyä pihasaunalla, melkein kuin mökillä olisi. Sohvapöytänä on vanha kirstu, jonka aikoinamme pelastimme ja kunnostimme mieheni kanssa.

Saunatuvalla on pikkuinen "keittiö", jääkaappi ja pikkuinen kaappi, jossa saa säilytettyä muutamia astioita. Tunnelikiuas tuo oman tunnelmansa tilaan, kun saunaa lämmittäessä voi nauttia "takkatulesta".
 
Lehteä lukiessani ja sisustusta miettiessäni, tulin siihen tulokseen että saunatupamme on hyvä juuri tällaisena. Vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema luo sisustuksen tilaan ja hetket jotka vietämme tuvassa on sisustusta tärkeämpiä.
 
Päivän saldona on siis pyykkivuoren selätys, saunatuvan kuvaaminen ja kalastusreissu saaristoon. Ei huono. Kyllä nuo muut tehtävät odottavat kiltisti vuoroaan. Ja, kun saaliiksi tuli arvokasta yhteistä aikaa perheen kanssa.
 
On nautittava hetkestä ja elettävä sen mukaan!
 
Joten, toivotankin teille kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja juhannuksen odotusta!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Kivaa viikkoa sinnekin :) Itse en saanut tänään aikaiseksi juuri mitään, mutta sainpas levättyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo on kyllä tärkeen. Ei sitä aina jaksa tai tarvi suorittaa! :)

   Poista
 2. Se pyykkivuoren selätys on jo paljon! Mulla vielä tekemättä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tuo pyykkivuori pääseekään aina kasvamaan. ;)

   Poista
 3. Oikein mukavaa viikkoa sinne :) Juhannus on jo melkein täällä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin on. Toivottavasti ilma suosii keskikesän juhlijoita!

   Poista
 4. Hienon näköistä teidän saunatuvassa! Kauniisti olet sisustanut.
  Minulle on usein käynyt samoin. Olen aloittanut jonkun homman ja kohta olenkin lukemassa sisustuslehtiä tai
  Nykyään tulee luettua näitä ihania blogeja.😄

  Ihanaa juhannus viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, tuli ainakin otettua rennosti tai tehtyä jotain mukavaa. Siivous vaan odottaa ja kohta on juhannus! Toisaalta, kyllä juhannus tulee vaikkei joka nurkkaa olisikaan siivonnut! :)

   Poista
 5. Hyvin käytit päiväsi, vaikkei varmasti kaikkea suunniteltua. Oli aika tuttua luettavaa, että "eksyykin" tekemään jotain ihan muuta...ja silti päivän saldo voi jäädä reilusti plussan puolelle. Nautitaan siis elämästä. Tässä ja nyt. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin käytin. Tehtävälista vaan ei lyhene. :) No, kyllä noita sadepäiviä taas tulee, teen sitten töitä listalta. ;)

   Poista
 6. Kiva nähdä teidän saunatupa :) Olen suunnittelut meidänkin saunatupaan valkoisia paneeliseiniä. Mukavaa juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen paneeliseinä on kyllä mielestäni hyvä ratkaisu saunatupaan. Sohva on aika välttämätön, yövieraita ajatellen. Seurailen teidän saunan edistymistä!

   Poista
 7. Teillähän on todella viehättävä saunatupa. Ei tuota kannata paljoa stailata, jos ollenkaan. Valoisa ja tyylikäs!
  Tuttua nuo eksymiset lehtien maailmaan :)
  Kivaa viikkoa!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saunatupaan on kerääntynyt kalustus entisistä asunnoista ja ovat toimivat. Joten, mitä sitä vaihtamaan!

   Poista

Lähetä kommentti