12.11. ISÄNPÄIVÄ

Tänään vietän isänpäivää erityisen kiitollisena. Kiitollisena siitä, että lapsillani on juuri heille maailmanparas isä, huolehtiva ja rakastava. Läsnäoleva ja aktiivinen lastemme arjessa, tukemassa heidän kasvuaan ja kehitystään. 

Kiitollisena siitä, että saan vierailla tänäänkin isänpäivänä oman isäni luona. Kertoa hänelle kuinka tärkeä ja rakas hän on minulle sekä perheelleni. Kesäkuun alussa ei tämä ollut niin selvää, miten jatkossa isänpäivää ja muita päiviä tullaan viettämään, isäni sairastuessa ja joutuessa sairaalahoitoon. 

Nyt tilanne on rauhoittunut ja elämä asettunut omiin uomiinsa. Sen verran kesäinen pysäytti ja kasvatti, että jokaisesta päivästä iloitsee eritavalla ja kiitollisena herää uuteen yhteiseen päivään.
Joten, nyt toivotankin oikein hyvää isänpäivää niin omalle isälleni ja lasteni isälle kuin kaikille muillekin isille sekä kaikille miehille jotka olette mukana lasten elämässä ja tukemassa heidän kasvuaan!

Kaisa

Kommentit

 1. Hyvää Isänpäivää Sinulle ♥ Ihanaa kuullaa, että sait pitää vielä oman isän luonasi ja voitte nyt juhlistaa tätä päivää yhdessä.

  VastaaPoista
 2. Koskettava postaus ❤ mukavaa isänpäivää sinne ❤

  VastaaPoista
 3. Mukavaa isänpäivää teille!
  Ja terkut sun isälle ❤

  VastaaPoista
 4. Elämässä ei tosiaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan, sen olen itse oppinut huomaamaan. Tämä vuosi on ollut monin tavoin raskas niin meille kuin monelle muullekin (mistähän se johtuu, mikä tässä vuodessa oikein on?).
  Oikein ihanaa ja lämpöisää isänpäivää teille.

  VastaaPoista
 5. Jokainen päivä on arvokas♥ Kaunis postaus ja ihanaa isänpäivää sinne teille♥

  VastaaPoista
 6. Tänä vuonna kaksi ystävää ja kaksi (sentään jo hieman vanhempaa) läheistä menettäneenä elän entistäkin hanakammin hetkessä. Aikaa ei ole hukattavaksi.
  Ihanaa että isäsi toipui ja voitte tätäkin päivää juhlistaa yhdessä ❤ Iloista isänpäivän iltaa ❤

  VastaaPoista
 7. Elämä on tässä ja nyt ♥ Hyvää isänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 8. Ihana kuva ja mukavaa, että voit vielä vierailla isäsi luona. Oma isäni kuoli, kun olin vielä kovin nuori....
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja koskettava postaus. Menetin oman isäni runsas kymmenen vuotta sitten nopeasti etenevään sairauteen. Hänen muistonsa elää vahvana sydämessä. Tänään muistan häntä lämmöllä ja kiitollisuudella...ja pienellä haikeudella. Ja samaan hengenvetoon kiitän omaa miestäni, että hän on olemassa lapsilleen ja lapsenlapsille sekä jakaa tätä arkea (ja juhlaa) kanssamme. Kiitollisena - ihan joka päivä! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana kuva!❤️
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka kiva kuva ja kaunis kirjoitus. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Niin ihana kuva ja pakko oli ihastella myös noita nostalgisia keittiönkaappeja, ihanan näköistä. Kivaa uutta viikkoa ja isille <3

  VastaaPoista
 13. Ihana kuva <3
  Isät ansaitsevat kiitokset ja kirjoitit niin kauniisti.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti