Flooran kahvilassa

Tänään kuopuksemme viettää jo viidettä syntymäpäiväänsä. Kyllä aika menee nopeasti, juurihan hän vasta syntyi. Tätä ajan kulumista ei helpota se, että enää tämä vuosi ja sitten kuopuskin lähtee kulkemaan koulutietä, toki ensin esikoulun merkeissä ja sitten koulun puolella. Jälleen on myös todettava, että itselleni on myöskin tullut tuo viisi vuotta lisää. Mutta, vuodethan ovat vain numeroita. 
En muista että isommilla olisi ollut suosikkina useamman vuoden jokin hahmo, mutta kuopuksella on. Edelleen täällä ykkösenä suosikkina on Autot -elokuva ja nyt siis jo kolmonen. Ja, syntymäpäivän teemaksikin valikoitui mikäs muu kuin Autot. 

Kodinhoitohuoneemme tai nykyinen työhuoneemme muuttui Flooran kahvilaksi, jossa tarjolla oli kuopuksen toivomia suolapaloja sekä jäätelöannoksia jälkiruokana. Tarjottavat oli kaikki nimetty Autot -hahmojen mukaan. Tuntui että nämä tarjoilut maistuivat lähes kaikille vieraille tai ainakaan juurikaan mitään syötävää ei jäänyt jäljelle.


Isotveljet toteuttivat pikkuveljen toiveen onginnasta ohjelmannumerona. Ja, nyt ei oltukaan kalastamassa kaloja vaan kilpureita. Ihanat veljet kun ymmärtävät kuopuksen toiveet. Yllätyspusseista löytyi hiukan karkkia sekä valotikut, mitkä olivatkin pienempien mieleen. Valotikut ranteissa loistaen lähtivät vieraat pimeään syysiltaan ja koteihinsa. Käyvät tikut siis heijastimen korvikkeestakin.
 
Tämän syksyn syntymäpäivistä on vietetty nyt kahdet ja yhdet on edessä vielä joulukuussa. Silloin luultavammin ei seikkailla Autot -elokuvan parissa vaan teemana on jotain aivan muuta. Kivat juhlat oli ja onhan tuo aina mukavaa kun koko talo on täynnä ihmisiä, ääntä riittävästi.

Juhlatunnelmissa toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa!

Kaisa

Kommentit

 1. Voi mitkä tarjoilut! Itsellä vähän haikea mieli kun kunnollisia kaverisynttäreitä on enää kuopuksella. Mutta vielä hän juhlii ainakin pari kertaa onneksi 😊 Onnea teidän sankarille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä mukavat juhlat ja sankari oli tyytyväinen!

   Poista
 2. Kivoja ideoita ja ihan huikea menu teidän kemuissanne:)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat tarjoilut! Onneksi ohjelmanjärkkäilijät löytyy omasta takaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihastelin tuota menuuta, ihan mieletön 🤗🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarjottavat tekivät kyllä hyvin kauppansa!

   Poista
 5. Paljon onnea 5v! Täällä alkaa jo viikonloppu olemaan finaalissa. Työhommia olen tässä tehnyt ja taas arki edessä . Ihana kun on joulu tulossa.

  VastaaPoista
 6. Hauska idea ja herkulliset tarjoilut! Juhliminen on aina niin kivaa. Seuraavaksi meillä vietetään perinteisiä pikku jouluja... Niin ja onnittelut vielä täältä syntymäpäiväsankarille!
  Oikein mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ooh onnea ja oi noita aikoja ja juuri miten onginta oli ihan mahtavaa hupia synttärijuhlissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä juhlia on kiva järkätä, varsinkin kun sankari on niin innoissaan järjestelyissä mukana auttamassa!

   Poista
 8. Ihanat tarjoilut ♥ Kivasti oletti myös nimenneet tarjottavat teeman mukaisesti. Ihanaa, kun isoveljetkin olivat mukana järjestämässä ohjelmaa. Teillä oli varmasti kivat juhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoilut maistuivatkin paremmilta kun oli hauskat nimet! ;)

   Poista
 9. Ihan mahtava idea nimetä tarjottavat teeman mukaisesti! Ja onginta oli omasta lapsuudestakin se paras ohjelmanumero, niin ne suosikit näköjään pysyy vuodesta toiseen :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, onginta tuntuu olevan lapsilla edelleen suosiossa!

   Poista
 10. Wau mitkä synttärit! Meidän 5-vuotias poika katseli silmät loistaen näitä kuvia :)

  VastaaPoista
 11. Ihania herkkukuvia ja juhlatunnelmia! Oikein paljon onniteluja sinne♥ Mukavaa alkanutta viikkoa koko perheelle♥

  VastaaPoista
 12. Onpas mukavan näköiset pirskeet olleet ja ihana kahvila :) Menukin kuulosti oikein hyvältä :)

  VastaaPoista
 13. Me taidetaan tänä vuonna skipata joulukuun kaverisynttärit ja hilpasta sen sijaan laivalle koko porukka. Täällä asuu kaksi poikaa, jotka olisivat olleet kyllä tuollaisista Autot-kemuista ihan haltioissaan! :D Myöhästyneet onnittelut 5-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta tuo laivaristeily!

   Poista

Lähetä kommentti