Valonpilkahdukset

Viikko on kulunut nopeasti ja ohjelmantäyteisesti, onneksi on ollut pääsääntöisesti mukavaa ohjelmaa ja tekemistä. Kesällä alkanut ja koko syksyn vaivannut keskimmäisen polvi leikattiin vihdoinkin tänään. Nyt toiveet on korkealla, että polvi tulee kuntoon ja aktiivinen lapsi pääsee jälleen liikkumaan kunnolla. 

Kiitos kaikille jotka kommentoitte edelliseen postaukseeni. Kommentit lämmittivät mieltäni ja loivat auringonpilkahduksen toisinaan hieman harmaaseenkin arkeen.

Tämän aamuinen kuva tyrskyävästä syksyisestä merestä ja auringonpilkahdus harmaan pilviharson takaa kuvaa elämää. Vaikka välillä tuntuukin että tyrskyää ja harmaus vie elämästä vallan, on aina niitä valonpilkahduksia. Nautitaan jokaisesta pienestäkin valonpilkahduksesta!

Oikein mukavaa viikonloppua!

Kaisa 


Kommentit

 1. Toipumista polvipotilaalle. Meillä tuo mies on meidän perheen polvipotilas ollut nuoruudestaan saakka. Välillä polvi on saanut nauttia useammankin vuoden hyvänä olosta kunnes taas on jossain pelissä saanut iskua. Nyt tätä viimeistä iskua on paranneltu pian vuosi :(
  Oikein ihanaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron toipilaalle terveiset!
   Joo, kyllä nuo polvivammat yms tuntuvat olevan uusiutuvia tai tapaturmat sattuvat aina samoille pelaajille. Toivotaan että potilaat palautuvat pian.

   Poista
 2. Tsemppiä kovasti topipilaalle ja toivotaan, että polvi tulisi kuntoon.
  Viikko on mennyt tosiaan vaihdilla ja nyt leppoisaa viikonloppua viettämään.

  VastaaPoista
 3. Harmaata on ollut kieltämättä ihan riittämiin. Ihan kohta saamme kipparin kanssa luoksemme yökylään rakkaan pienen pojan, joten tulossa on roppakaupalla valon- ja ilonpilkahduksia :)
  Tsemppiterkut sinne reippaalle ja rohkealle toipilaalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa. Teillä on tosiaan tänään tiedossa oikein kunnon valonpilkahdus. Ja, tuo pilkahdus antaa kyllä valoa vielä pitkään jatkossakin. <3

   Poista
 4. Aina se aurinko vaan lopulta tulee esiin:) Tsemppiä paranemiseen ja toivotaan niin kovasti että polvi paranee kunnolla♥ Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Poika on niin reipas, että liikkuminenkin sujuu jo mukavasti. Ja, eiköhän toipuminenkin lähde tästä hyvään vauhtiin.

   Poista
 6. Ihana tunnelmakuva<3 Pikaista toipumista sinne!
  Luin myös koskettavan isänpäiväpostauksesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On iloittava jokaisesta pienestäkin valonpilkahduksesta! <3

   Poista

Lähetä kommentti