Kodin uusi huone

Uudesta työpisteestämme on muodostunut kotimme yksi suosituin tila. Muutoksen myötä tila on saanut käyttötunteja jo nyt varmasti enemmän kuin aikaisempien vuosien aikana yhteensä. Ja, onhan sitä mukava tehdä läksyjä siistillä pöydällä, ei tarvitse omaa kirjoituspöytää siivota.

Seinälle muodostuneeseen kuvakollaasiin olen todella tyytyväinen. Esikoisen synnyttyä lähdin keräämään hänestä tauluhyllylle kuvan joka vuodelta, ns vuoden kohokohdasta. Matkan varrelle on esikoisesta tullut isoveli kahdesti ja nämä hetket ovat tietenkin ikuistettu kuviin. Viimeisten vuosien aikana on kuvissa veljekset, tuo ihanan reipas ja aktiivinen kolmikko. Tauluhyllyt vaan kävivät ahtaiksi ja oli keksittävä uusi ratkaisu. Joten, nyt tuli paikka ja tilaus kuvakollaasille myös meillä. Kuvakollaasia pääsi otsikoimaan tieviitta Naantalista, niin meidän kuin monen muunkin treffipolulta.  
Valaistukseksi perinteisten kattovalaisimien lisäksi valitsin kaksi roikkuvaa valaisinta. Toinen sijoitettiin työpöydän päälle ja toinen kenkäkaapin yläpuolelle. Aikaisemmin näissä kohdissa oli pöytävalaisimet, mutta roikkuvilla valaisimilla saatiin pöydälle sekä tasolle enemmän tilaa. 

Kenkäkaapin yläpuolella roikkuva apina tuo tilaan mukavan rennon ja hauskan tunnelman. Joten, kyllä täällä viihtyy. Ja, kun mietin tuon työtuolin kohtaloa, niin tuoli saa jäädä puiseksi, en ainakaan toistaiseksi aio uudelleen päällystyttää. Karva tuolin päällä sopii hyvin talveen ja onhan siinä mukavan pehmeä istua.
Pojat olivat myös tilan muutokseen tyytyväisiä, muutenkin kuin tyhjän työpöydän puolesta. Tilasta tuli kuin uusi ja huonemainen. Joten, kengät ja vaatteet ovat löytäneet mukavasti paikkansa kaapeista. Kotiin on ollut mukava tulla, kun vastassa ei ole ollut vaate- ja kenkäkasoja.

Eli, pienillä muutoksilla tuntuukin olevan suurempi vaikutus mitä osasinkaan odottaa. Toivottavasti tämä siisteys ja tavaroiden paikoilleen asettuminen jatkuu pitkään.

Mukavaa alkanutta marraskuuta!

KaisaKommentit

 1. Tuo kuva kollaasi on aivan upea♥ Kauniita kuvia kaikki ja näyttää kyllä niin ihanalta siellä! Tuo on tosiaan totta, että joskus pienilläkin muutoksilla saa suuren vaikutuksen:) Mukavaa alkanutta marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Totta, pienillä muutoksilla saatiin iso muutos aikaan ja mikä tärkein niin saatiin olemassaoleva tila käyttöön.

   Poista
 2. Niin mukavaa kun saitte toimivan uuden huoneen, se on aivan huippua 🤗 kollaasissa on ihanat muistot 💛
  Mistä olet hankkinut tuon rakkaudenpolku kyltin? Se on niin ihana 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyltti on ostettu muutama vuosi sitten Naantalin vanhasta kaupungista, olisko kaupan nimi ollut Wanha Naantali Kauppa.

   Poista
 3. Upea kollaasi!
  Ihana tuo rakkaudenpolku kyltti!
  Mukavaa, kun uusi työpiste on toimiva. Siinä onkin kiva tehdä myös läksyjä.
  Hyvää alkanutta marraskuuta!❤️

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva työpiste! Upea valaisin ja apinataulu! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Siis niin ihana kuvakollaasi ja ooh tuo rakkaudenpolku, sitä perhe juuri on <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Hieno tuli! Herkistyn aina valokuvien ääressä, meidänkin kotoa löytyy kollaasi jos toinenkin. Ja kiva että pojatkin tykkää♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla. Itse pidän myös valokuvien katselusta ja helposti niitä ripottelen sisustukseenkin hieman liikaakin.

   Poista
 7. Visi tuo apina on makee!! En ihmettele että tuossa työpisteellä viihtyy, viihtyisin minäkin :)

  VastaaPoista
 8. Todella kiva työpiste. Ja kivoja ja käytännöllisiä ratkaisuja esim. nuo lamput. Ja tuo kuvakollaasi on ihana - rakkaudenpolku. Siellä polulla ne rakkaat ovat. Minua hymyilytti myös tuo Raum - Rome - Paris -taulu. Pienen ajan sisällä olen käynyt niin Raumalla kuin Roomassakin... Pariisissa en vähään aikaan :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauka juttu. Nyt sinun täytyy korjata asia ja lähteä Pariisissa käymään tai sitten uudestaan Raumalle. Mutta, muista ilmoittaa tulostasi etukäteen niin keitän kahvit!

   Poista
 9. Tästähän tuli kiva! Ajoittain onkin hyvä miettiä kodin toimintoja uudesta näkökulmasta, tarpeet muuttuvat vuosien varrella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tarpeet muuttuvat. Onneksi koti on vielä muuttunut pienillä muutoksilla vastaamaan muuttuneita tarpeita.

   Poista
 10. Ihanan harmooninen työhuone! Ja kiitos vinkistä - meillä on lapsista tehty valokuvakollaaseja, jotka nyt ovat olleet evakossa kaapissa sen jälkeen, kun portaikon seinää uudistettiin. Nyt kokeilenkin, miltä ne kollaasit näyttävät oman työhuoneeni seinällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ei muuta kuin kollaasia sommittelemaan.

   Poista
 11. Ihana tuo kollaasi ja tuo kyltti, rakkaudenpolku<3
  Tosi tyylikäs lopputulos kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
 12. Mukavan näköistä<3 Sisustustempaukset ovat kyllä piristäviä ja toisinaan saattavat saada enemmän muutosta, kuin mitä oli itse ajatellutkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, joskus muutoksista syntyy suurempi muutos kuin alunperin ajattteli.

   Poista
 13. Tuo rakkaudenpolku-kyltti. Kuinka ihana idea yhdistää se osaksi kuvakollaasia. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin kyltti löysi paikkansa ja on tuossa kuvakollaasin yhteydessä kiva!

   Poista
 14. Rakkaudenpolku-kyltti sopii kyllä kollaasin kanssa kuin nakutettu! KIvalta näyttää kaikin puolin :)

  VastaaPoista
 15. Onpa tyylikäs kokonaisuus ja tuo Rakkaudenpolu-kyltti on aivan ihana.

  VastaaPoista
 16. Todella kivan näköinen! Ja tuon seinän väri on hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä niin tyytyväinen tähän huoneen muutokseen!

   Poista

Lähetä kommentti