HEINÄKUU


Heinäkuussa olemmekin saaneet viettää perheen kanssa kaksi viikkoa yhteistä lomaa. Tämä onkin harvinaista meillä, viimeksi olemme lomailleet yhdessä näin pitkään kuopuksen ollessa vauva ja minun ollessa äitiyslomalla. Joten, voitte varmasti arvata että olemme nauttineet tästä lomasta ja kesästä kaikki. Kun vielä ottaa huomioon, että kesäkuussakin saimme viettää yhteisen pidennetyn viikonlopun, ei kesältä enempää voi toivoa.

Lomajaksollemme osui myös nuo lämpimät hellepäivät, joten loma oli siis kaikinpuolin onnistunut. Tähän postaukseen kuvaksi sopiikin hyvin kuva miehestäni ja kuopuksesta iltauinnilla. Olemme siis koko perhe uineet yhdessä ja vaikka levääkin on ollut runsaasti, niin on myös löytynyt rantoja joissa ei levästä ole tietoakaan. 

Uiminen ja vesileikit on myöskin se asia, josta olen erittäin kiitollinen tänä kesänä. Keskimmäisen pitkään kestänyt korvakierre alkaa pikkuhiljaa helpottaa, eikä jokaisen uimakerran jälkeen enää ole tiedossa lääkärireissua. Toivon erityisesti keskimmäisen puolesta, että tämä on pysyvä tilanne ja korvatulehdukset sekä operaatiot olisivat nyt jääneet taakse. 

Joten, kiitollisena tästä perheen yhteisestä lomasta sekä keskimmäisen mahdollisuudesta uida lähes normaalisti, otan elokuun sekä orastavan syksyn vastaan avoiminmielin!

Ihanaa alkavaa elokuuta!

Kaisa


Kommentit

 1. On varmasti ollut mukava kesä...ja niin kuin sanotaan " ei se määrä, vaan laatu" ...taatusti paljon ihania muistoja kaikille! Oikein mukavaa elokuun alkua sinulle!♡

  VastaaPoista
 2. Varmasti aivan iki muistoisia ja ihania hetkiä ❤️ kuinka mukava kuulla 🥰

  Ihanaa elokuuta 🌾 mahtavaa kun syksy on lähempänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt viikonloppuna ilma on tuntunut jo kovin syksyisemmältä. Mutta, toivotaan että lämpöä tulisi vielä eikä syksy ihan vielä alkaisi. Vaikka onhan syksykin ihanaa ja tunnelmallista aikaa! <3

   Poista
 3. Ihanaa, että edes kaksi viikkoa ja, että helle osui juuri niihin päiviin. Mukavaa elokuun alkua Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo helteen osuminen juuri lomallemme kruunasi kyllä koko reissun.
   Ihanaa elokuuta myös sinulle! <3

   Poista
 4. Teillä on ollut ihana loma. Kyllä se on ihan parasta kun saa viettää aikaa oman perheen kanssa kiireettömyydestä nautiskellen. Mekin ollaan uitu tänä kesänä enemmän kuin koskaan ennen. Onneksi sinilevä ei ole vielä levinnyt meidän mökkirantaan. Aurinkoista elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kyllä niin onnistunut. Nyt jaksaa taas töissä ja arkea pyörittää!

   Poista
 5. Yhdessäolo rakkaitten kanssa on niin voimaannuttavaa - teillä on ollut upea kesäloma❣️ niin ja olipa hauska nähdä teidät venereissullanne😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mukava nähdä teitä saaristossa. <3

   Poista

Lähetä kommentti