PYYKKIPUSSIN TYHJENNYSTÄ

Voi että, miten olenkaan nauttinut näistä lämpimistä päivistä mitä kulunut viikonloppu on meille tarjonnut. Hieman vastahakoisesti hyppäsin tänään pyykkipussin kanssa laiturille ja tulin kaupunkiin, mielelläni olisin jatkanut veneilyä edelleen. No, onneksi tämä on vain väliaikainen vierailu kotona ja töissä.

Viikonloppu on siis kulunut veneillen ja auringosta nauttien. Vaikka nautinkin auringosta ja lämmöstä, tuo tämä omat haasteensa. Vielä eilen uimavedet olivat kohdillaan, mutta tänään reitillemme osui vain levälauttoja. Joten, uiminen jäi vähemmälle. Onneksi pojat ovat ehtineet uimaan tänä kesänä jo niin paljon, että ei tuo uiminen ollut nyt niin suuri pettymys. Toki hyppääminen viileäänveteen olisi tuntunut mukavalta, pitkin lämmmintä päivää.


Muutama työpäivä ja sitten hyppäänkin takaisin mukaan miehistöön, katsotaan minne paatinnokka silloin käännetään.

Oikein aurinkoista viikkoa jokaiselle!

Kaisa
Kommentit

 1. Huomattiin mekin että levät ovet meren vallanneet jo hiljalleen eikä lapsen kanssa eilen päästy mereen uimaan. No, onneksi saaressa oli paljon muutakin katsottavaa pienelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saariretket ovat mitä parhaimpia ja motorista liikuntaa tulee ihan huomaamatta. Ihania kesäpäiviä teille! <3

   Poista
 2. Eikö ole ihana, että nämä kesäsäät tulivat. Olen ollut aamua iltaa pihalla ja terassilla. Näitä hetkiä olen lomallani kaivannutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nautittu kesäpäivistä ja ihanasta helteestä. Tämänaamuinen kylmyyskään ei tuntunut pahalta, niin lämmintä on ollut!

   Poista
 3. Voi itku noita levälauttoja. Samukin oli mökillä hoidossa, niin yhtenä päivänä pääsi vain mereen viilentymään, koska sinilevää oli sen verran.

  Mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun on lämmintä ja uskaltautuisi uimaan, niin sitten on tuota levää. :( Voi Samu, toivottavasti sai viilennystä muuten. <3

   Poista

Lähetä kommentti