MINÄ JA SINÄ


Kun istuimme aikoinaan näillä samoilla kallioilla, en voinut kuin varovaisesti haaveilla tulevasta. Olit juuri suorittanut palveluksesi merivoimissa ja seuraavana päivänä olit lähdössä työreissulle.

Useampi läheinen aikuinen oli tiedustellut minulta, tiedänkö mitä elämä kanssasi tulisi olemaan? Pitkiä erossaoloja työsi vuoksi. Nuorena ja rakastuneena ei tällaisia tullut ajatelleeksi, hyvä niin. Vaikka elämä on vienyt sinua pitkiksi ajoiksi maailmalle, olemme pystyneet pitämään yhteyttä toisiimme viikoittain ja nykyään päivittäinkin.

Vuodet ovat kuluneet. Sinulle on kertynyt runsaasti matkapäiviä ja päiviä poissa kotoa. Meistä on tullut perhe ja olemme saaneet kolme ihanaa poikaa, joiden kanssa odotan sinua kotiin pitkiltä työreissuiltasi.

Vaikka päivät ja viikot kun olet poissa, ovat toisinaan aika työntäyteisiä ja raskaitakin. Ovat päivät jotka olet kotana ihania ja niistä nauttii täysillä, jokaisesta hetkestä.

Pojat ovat kasvaneet, eivätkä tarvitse meitä enää joka hetki. Huomaamattamme meille on tullut enemmän aikaa kahdestaan. Vaikka välillä nuo hetket tuntuvatkin hieman epätodellisiltakin, joko nuo pikkulapsivuodet menivätkään. Mutta, miten ihanaa onkaan ollut istua kanssasi kahdestaan laiturilla ja tarttua käteesi, kuin silloin aikoinaan.

Kun 17 vuotta sitten lämpimällä hiekkarannalla kosit minua, en epäröinyt hetkeäkään. Enkä epäröi edelleenkään. Kiitos Rakas näistä vuosista! 

Kaisa

Kommentit

 1. Oi, miten kauniisti kirjoitit! Joskus on ihan hyvä kuunnella sydämen ääntä. Teillä on yhteisiä vuosia jo kiitettävästi takana ja toivottavasti paljon, paljon edessä. Pitäkää edelleen toisistanne tiukasti kiinni! Kaikkea hyvää koko teidän ihanalle perheelle!♡

  VastaaPoista
 2. Ihan meni kylmät väreet, kaunis tarina ♥ Onnea teille ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana ja onnea. <3 Voihan olla, että näkeminen ei olisi niin ihanaa, jos ei olisi erossa oloa. En tiedä, mutta kyllä se oli aina suloista nähdä toista, kun oma mies oli työreissuilla paljon, mutta oli se rankkaakin. <3

  Ihanaa viikonloppua teille ja niin kauniisti kirjoitit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Totta, tiedä sitä kun ollaan aina näin eletty. Mutta, on se vaan niin ihanaa nähdä toinen pitkän työreissun jälkeen, kuin ensitreffeillä. :)

   Poista
 4. Onnea merkkipäivänne johdosta! Paljon joudut yksin arkea pyörittämään, mutta onnea on teillä paljon.Ihana kirjoitus!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kirjoitus rakkautta tulvillaan. Lämpimät onnittelut teille ja kaikkea hyvää myös tulevaan ❤❤

  VastaaPoista
 6. Olipas kaunis kirjoitus ja niin rakkautta tulvillaan <3
  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti