ARKI ON PALANNUT


Miten ihana tuo kesä olikaan, lämpö ja perheen yhteinen loma, on arki myös ihanaa. Niin tuttua ja turvallista. Vaikka arki töineen ja kouluineen sekä harrastuksineen on toisinaan stressaavaa, kiireen kanssa taistelua, on arjessa paljon ihania ja hyvää tuottavia elementtejä. Tai, itse ainakin nautin.

Kun illalla on työpäivä takana, iltapala syöty ja kuopus on mennyt nukkumaan. Isommat vielä tekevät iltatoimiaan, olen itse ehtinyt istumaan sohvannurkkaan. Välillä on isommat tulleet seurakseni, mutta useampana iltana olen saanut istua yksinäni, omien ajatusteni kanssa. Tämä onkin ollut ihan tervetullutta rauhoittumista, kyllä jokainen vaan myös sitä omaa aikaa tarvitsee. 
Joten, vaikka arki on tuonut mukanaan aikataulut ja hektisyyden, on se tuonut myös aikaa itselle. Kaikessa on siis puolensa ja riippuu meistä jokaisesta itsestämme, miten me ajan käytämme ja miten suhtaudumme arkeen.

Tässä kun olen istuskellut sohvannurkassa ja katsonut kotiamme, on syksyinen sisustuskärpänen ollut seuranani. Keväällä kun teimme TV-huoneessa pientä muutosta ja tekstiilejä päivitimme, on torkkupeittokin mennyt kiertoon. Ja, mitä pidemmälle syksyä menemme, on mukava kääriytyä torkkupeittoon. Eli, kovin suuresta kärpäsestä ei nyt toistaiseksi ainakaan ole kyse. Ehkä pidemmälle talvea kun mennään tulee halu vaihtaa tyynynpäällisiä yms, mutta nyt olisi ihana löytää lämmin ja pehmeä peitto.

Keväällä tila sai verhot ja uuden maton sekä tyynynpäällisiä, samalla kun seinä vaihtoi väriä grafiitinharmaasta ajopuun vaaleuteen. Olen ollut muutokseen todella tyytyväinen, tila on nyt ihanan valoisa ja avara. Tilan pariovet luovat tunnelman kuin alakertamme olisi kuin yhtä tilaa, kaikkialla kun on vaaleaa, lämpimällä puulla tehostettuna.


Mitenkäs siellä, oletko löytänyt itsesi sohvanurkasta rauhoittumasta ja nauttimasta syksyn tuomasta tunnelmasta?

Mukavaa viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Täällä on ehditty vähän vähemmän nautiskelemaan. Arki on pitänyt kiireisenä ja iltaisin on jäänyt paljon hommia tehtäväksi...en valita, sillä tuntuu, että elämäni on aina ollut tällaista. Arki on mukavaa ja viikonloput vielä parempia!😊

  VastaaPoista
 2. Arki on ihana asia kesälomalla olon hunningon jälkeen. 🌞🌞🌞Kivaa viikonloppua Kaisa. 🌻🌻🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, kesällä ja lomalla on mukava olla hunningolla. Arkena sitten hiukan tiukemman rytmin mukaan. :)

   Poista
 3. Täälläkin on toivotettu arki rutiineineen tervetulleeksi. Ja itse toivotin tervetulleeksi myös nelipäiväisen työviikon tosi kiireisen kesän jälkeen! Juuri nyt vietän vapaapäivää, koululaiset lähtivät kouluun ja mies töissä. Ihana oma aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelipäiväinen työviikko on varmasti mukavaa, itse teen lyhyempää päivää ja sekin tuo vapautta sekä aikaa perheelle.
   Nautitaan arjesta sen kaikkine väreineen!

   Poista

Lähetä kommentti