HAKUNA MATATA


Niin kuin monessa muussakin kodissa, myös meillä on tällä viikolla aloitettu koulutaival. Erityisen tästä syksystä on tehnyt se, kun kuopuksemmekin lähti koulutielle ja nyt kaikki pojat ovat koulumaailmassa.

Koulutien aloittamisen myötä, on myös ekaluokkalaisen huone kokenut pienoisen muutoksen. Ja, onkin ollut mukava, kun päivityksen yhteydessä pääsin tekemään yhteistyötä Poster Store kanssa. Kuopus pääsi itse valikoimaan julisteet huoneeseensa. Kehysten suhteen mietimme aika pitkään, otammeko mustia mitä löytyy jo ennestään vai tammiset. Päädyimme kuitenkin tammisiin kehyksiin, mikä olikin hyvä valinta. Puu tuo mukavaa lämpöä pienehköön ja hieman pimeään huoneeseen.


Voitte varmasti arvata, mikä juliste on kuopuksen lemppari. No, tietenkin hasutteleva kirahvi. Julisteen kaveriksi meiltä löytyisi useampikin kuva kuopuksesta, jossa hänellä on samanlainen hassutteleva ilme kuin kirahvilla. Taitaa olla aika perinteinen ilme pienillä koululaisilla ja kirahveilla. Kuopuksen kuvan sijaan seinälle keräsimme kivan taulukollaasin, kissan sekä tekstitaulun, hakuna matata. 

Sunnuntaina kuopus sanoi minulle, ei huolta - hakuna matata. Hän kuulemma pärjää koulussa, onhan keskivelikin siellä, joten hänestä kuopus saa turvaa tarvittaessa. Vaikka tiedänkin, että ei kuopuksella ole huolta koulussa, on myönnettävä että ihan rennosti en työpäiviä ole pystynyt viettämään, kuopushan se on kun kouluun lähti. Joten, tuo ihastuttava taulu on sopinut paremmin kuin hyvin tähän kuluneeseen viikkoon.
Ekaluokkalaisen suurta tiedonhalua ei voita mikään, kunpa tuo kiinnostus jatkuisi mahdollisimman pitkään, koko elämän. Tiedonhaluun oiva apuväline on maailmankartta, jota olemmekin useampana päivänä tutkineet. Missä nuo kirahvit oikein asuvatkaan? Ja, onhan tuon kartan tutkimisen myötä, myös tullut tehtyä useampi matkakin haaveissa. 

Uusien julisteiden myötä kuopuksen huone koki suuren muutoksen, vaikka vain julisteet tulivat seinille. Julisteilla saa mukavasti vaihdettua tilan tuntua, tavallaan huone kasvaa lapsen mukana kun julisteen vaihtaa seinällä. Poster Storen valikoima oli hyvin laaja, joten valikoimasta löytyy varmasti kuva jokaisen makuun.


Yhteistyön tiimoilta, meillä onkin kuopuksen kanssa mukava juttu myös teille lukijoille. Teillä on mahdollisuus tilata Poster Storesta julisteita (ei Selection-osion julisteita) 30% alennuksella, kun ilmoitatte tilatessa koodiksi unelmoidenhaaveillen30 ja tarjous on voimassa 29.8.2019 saakka.


Kaisa ja kuopus

Yhteistyö Poster Storen kanssa

Kommentit

 1. Onpas kivat julisteet ja kivan oloinen huone koululaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ekaluokkalainen on tyytyväinen omaan huoneeseensa. Tärkeää että lapsella on oma pöytä jossa saa tehdä tehtävänsä.

   Poista
 2. Tyylikkäät julisteet valitsit ja kivasti siellä sisustettu :)
  Koulun alku on aina jännittävää, etenkin ekaluokkalaisella ♥

  Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen viikko on sujunut mukavasti, toivottavasti tulevakin viikko!

   Poista
 3. Mukavan kollaasin olettekin rakentaneet - iloa ja intoa koulutielle kaikille kolmelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti intoa riittää koululaisella! :)

   Poista

Lähetä kommentti