Herätyskello

Vaikka kello on jo kaksitoista ja työpäiväkin on puolillaan, tuntuu kuin päivä ei olisi vielä käynnistynytkään. Kuulostaako tutulta? Herätyskello ei ole herättänyt tai olet lyönyt sen kiinni ja kääntänyt kylkeä, vetänyt peittoa korville.

Kun sitten vihdoinkin heräät ja huomaat nukkuneesi pommiin. Herätät lapset, annat koululaisille ohjeistuksen tulevasta päivästä, sekä aamupalasta. Olet käynyt itse pikaisesti suihkussa ja lähtenyt hiukset märkinä kohti päiväkotia, nuorin kainalossa.

Ehdit töihin vain 10 minuuttia myöhässä. Olet tyytyväinen että nuorimmalle tarjotaan aamupala päiväkodissa. Ja, et voi kuin luottaa että koululaiset ovat löytäneet aamupalansa ja ehtineet ajoissa kouluun.
Vielä työpäivänkin jälkeen olen sekaisin aamuisesta pommiin nukkumisesta. Joten, ei muuta kuin tuumasta toimeen ja nettiin surffailemaan, etsimään uutta herätyskelloa. Varsinaisesti vanhaa ei edes ole. Olen käyttänyt puhelimessani olevaa herätystä jo useamman vuoden. Herätyskellon olen omistanut viimeksi lapsuudenkodissa asuessani.
Aikani surffailtuani löysin mieluisannäköisen herätyskellon. Tämä AJ:n herätyskello on yksinkertainen muodoltaan ja taulultaan selkeä, isot numerot, näkee ilman silmälasejakin.  Toivottu lähestys saapuikin nopeasti ja olen saanut opetella heräämään uuden herätyksen avulla. Varmuudenvuoksi olen pitänyt herätystä edelleen myös kännykässä.
Toistaiseksi herätykset ovat toimineet moitteettomasti. Loppu onkin herääjästä kiinni, kuinka monta torkkua ottaa ja näin ollen kuinka kovan kiireen itselleen järjestää.
KaisaKommentit

  1. Perinteiset kellot ovat ihan ehdottomia. Ostin aikoinani silloiselle ekaluokkalaiselle pojalleni oikein ison ja kovaäänisen kellon merkkiääneksi, jolloin hänen piti lähteä kouluun. Ja hyvin toimi. Kello on edelleen tallessa, mutta eipä ole ollut sen enempää tarvetta...edes siihen varsinaiseen tehtävään. Kännykkään täälläkin luotetaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuollainen perinteinen herätyskello on vaan kiva. Ja, pitää kunnon pärinän kun herättää, ei voi siis olla heräämättä. Torkku tässäkin versiossa on, joten katsotaan milloin menee torkuttaminen pitkäksi! :)

      Poista

Lähetä kommentti