Prinsessajuttuja...

Näin kolmen pojan äitinä prinsessajutut ovat hyvin harvinaista minulle. Sisarillani on tyttölapsia, joten pääsen muutaman kerran vuodessa hankkimaan prinsessajuttuja. Toisinaan huomaan että hankintani eivät ole aina niin tarpeellisia, koska menen ns sekaisin tyttöjenosastolla. Siellä on kaikkea niin kaunista, röyhelöitä ja pitsiä. Yleensä kyllä pyrin tiedustelemaan, onko jotain tarpeita. Ja, oikeastaan pidän kyllä enemmän siitä kun saan ostaa tarpeellista, täsmälahjoja. Eipä sitten hanki mitään tarpeetonta laatikonpohjalle.

Mutta, tänä vuonna olen lueskellut enemmän blogeja. Ja, löysinkin yhden aivan ihastuttavan blogin Prinsessajuttu. Sivuilla näin söpöt pienet pussukat, jonne mahtuu vaikka hiukan taskurahaa tai huulikiilto yms tarpeellista. Joten, tilasin Miralta tällaiset pussukat pikku pimuille lahjaksi. Eikö olekin suloiset?
Mietin pitkään mitä pussukkoihin piilottaisin. Jotakin tyttömäistä, pikku prinsessoille. Tarkkakorvaisena kuulin vinkin, pinkki kynsilakka on loppumaisillaan. Joten, siinä jotakin pientä pussukkaan.
Huomasinkin että Mira oli blogissaan julkaissut ohjeen tämän pussukan tekemiseen. Joten, sieltä löytyy ohje kaikille virkkaajille. Pussukassa on ideaa vaikka joululahjaksi ystävälle.
 
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Onpa ihastuttavat pussukat, joissa voi säilyttää vaikka mitä ihanimpia aarteita!
  Prinsessajutut ovat minulle hyvinkin tuttuja tyttöjeni ansiosta. Toisaalta, meistä jokaisen olisi hyvä joskus kokea olevansa oman elämänsä prinsessoja, olemme sitten minkä ikäisiä tahansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat! Ja, kyllä tyttö/nainen aina pientä pussukkaa tarvitsee. Sinnehän voi kätkeä vaikka mitä. Joo, kyllä jokaisen naisen tarvitsee saada tuntea itsensä aina silloin tällöin prinsessaksi. Enkä tarkoita että pukeutua jne prinsessaksi, vaan tunne. Voin kyllä myöntää, että kolmen pojan ja ihanaisen aviomiehen seurassa saan kyllä kokea itseni perheen prinsessaksi. :) Vaikka toisinaan, olenkin siivoaja ja pyykkäri. Mutta, kaikkea kohtuudella, sopivassa suhteessa. :) Mukavaa marraskuuta sinulle Ansku!

   Poista
 2. Huomaan joskus kirja- ja vaatekaupoissa katselevani tytöille kuuluvia juttuja, kaikkea ihanaa prinsessamaista ja bling-blingiä... onneksi lähipiirissä on tyttöjä, niin pääsee välillä ihastelemaan niitäkin. Huomenna taas "poikien juttuja", kun aamupäivällä suunnataan jääkiekkopeliin. Ei ole bling-blingiä... :D Oikein mukavaa viikonloppua koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä sitä toisinaan katsoo tyttöjen ihanuuksia. Mutta, olen kyllä niin onnellinen kolmesta pojasta. Kyllä heillekin löytyy kaikkea kivaa! Ja, uskon että niitä tyttöjäkin täällä meillä alkaa pyörimään tulevaisuudessa! ;) Mukavaa marraskuuta!

   Poista

Lähetä kommentti