Illaksi venesatamaan

Pitsiviikko lähenee loppuaan, samoin kuin kesäinen kierros Raumalla. Kierros on mukava päättää merenrantaan, merenrantakaupungissa kun olemme. Venesatama alkaa hiljenemään, viimeisetkin veneet lipuvat kohti rantaa. Meri on tyyni ja rannassa on hyvin hiljaista, vain tiirapariskunnan kirkuna kuuluu.
Venesatama joka kuuluu tiukasti perheemme harrastukseen, veneilyyn. Venesatama jossa olemme monta kertaa mieheni kanssa kävelleet ja haaveilleet elämästä, sekä paatista. Istuttu rantakalliolla tai laiturinnokassa, kastettu varpaat veteen. Nautittu toisistamme ja kauniista auringonlaskusta!
Joten, mukava kun olet pysynyt kesäisellä kierroksellani mukana. Toivottavasti kesää on vielä jäljellä ja saamme nauttia Suomen kauniista luonnosta sekä toistemme seurasta!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Tämä oli oikein kiva postaussarja Raumasta. Olet ikuistanut kauniita kuvia ja mukavaa, kun olit ottanut tämän merellisenkin puolen aiheeksi.
  Nautitaan kesästä, sillä eikös tuo elokuu vielä kuulu kesään...siispä kokonainen kuukausi kesää jäljellä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä veneily kuuluu niin omaan kuin Raumaankin niin tiivisti, ei voinut olla huomioimatta!
   Kesän jatkoja!

   Poista
 2. Kotimaassa on paljon kaunista katseltavaa ja uusia paikkoja löytyy tuon tuosta. Sun kuvat ovat niin nättejä ja Rauma vaikuttaa kyllä käymisen arvoiselle paikalle. Ja toivotaan vielä lämmintä säätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Raumalle! Kyllä kotimaassa on paljon hienoja paikkoja, lähempänä kuin huomaammekaan!

   Poista
 3. Ihana tuo haaveilu ja merellähän sielu lepää ja ajatuksille on tilaa <3

  VastaaPoista
 4. Minulla on jonkinlainen sisäinen kaipuu meren läheisyyteen ja niinpä Hugon päivittäiset koiralenkit suuntautuvatkin merenrantaan. Isomman annoksen saakin sitten veneillessä ja mökkirannassa:) Ihastuttava postaus - merensuolaisia haaveiluhetkiä jatkossakin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatketaan haaveilua ja nautitaan vielä kesäisistä päivistä!

   Poista
 5. Itse olen tottunut katsomaan merta enimmäkseen vain rannalta, ja rannalla istuessa kokee meren sekä rauhoittavan, että herättävän sellaista pelonsekaista kunnioitusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on kyllä rauhoittava, vaikka syysmyrskyn iskiessä myös hieman pelottava!
   Mukavia kesäpäiviä!

   Poista

Lähetä kommentti