Pikkujoulut

Ohjelmoidun loppuvuoden jälkeen on mukava viettää rauhallista tammikuuta. Ja, mikäs se on mukavampaa kuin viettää kirpsakkaa lauantai-iltaa hyvien ystävien seurassa. Syksyllä juttelimme ystäväpariskunnan kanssa, että olisi mukava tehdä jotain ihan vaan aikuisten kesken. Jutella ja syödä rauhassa, kenenkään keskeyttämättä. Kun kalentereita selattiin, oli viikonloput ennen joulua niin täynnä, että päätimme siirtää tapaamisen näin tammikuulle.

Miksei "pikkujouluja" voisi näin tammikuussa viettää? Usein loppuvuoteen kasaantuu useammatkin pikkujoulut ja erilaisia menoja. Joten, olikin ihan mukava idea siirtää tämä meidän yhteinen ilta näin alkuvuoteen. 

Aloitimme illan keilaamisella, ihan leikkimielisesti vain kilpailimme pariskunnat keskenämme. Mutta, kyllä se leikkimielisyys taisi olla loppujenlopuksi kaukana, keilauksen ja illan edetessä. Pisteitä seurattiin tarkkaan ja puolisoa ohjeistettiin, kuinka nyt tulisi kaato saada aikaan. No, nauru raikui ja sovinnossa selvittiin keilaamisesta. Vaikka, jotain taisi jäädä "hampaankoloon" kun jo seuraavaa tasoittavaa keilavuoroa suunniteltiin.
Hyvä seura ja ruoka, siitä mukava ilta koostuu. Keilauksen jälkeen lähdimme testaamaan Nepalilaisen ravintolan tarjontaa. Paikka oli kaikille uusi ja olikin mukava maistella uusia makuja. Itse jännitin hieman ennakkoon, onko ruoka liian tulista minun makuun. Mutta, ruoka oli juuri sopivan tulista ja erilaisilla kastikkeilla sai makuun lisättyä tulisuutta jos halusi. Ruoka sekä palvelu oli hyvää ja tunnelma ihanan rauhallinen.

Ilta oli mukava ja uusinta otetaan ehdottomasti pian. Taidan käydä "salaa" hieman treenaamassa tuota keilausta, jotta kaadot onnistuu seuraavalla kerralla paremmin!

Oikein ihanaa sunnuntaita ja aurinkoista pakkaspäivää!

Kaisa

Kommentit

 1. Keilaaminen on aivan huippu kivaa 🤗 juuri miehen kanssa puhuin, että kun saan käteni kuntoon niin taas mennään 🤗

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kätesi on pian kunnossa ja pääset myös keilaamaan! <3

   Poista
 2. Pikkujouluja voi viettää ihan milloin vain ja onhan tammikuukin ennen joulua! Nepalilainen ruoka on hyvää, enkä ole koskaan kokenut sitä tulisena, mutta meillä syödänkin aina hyvinkin mausteista ruokaa.
  Me aikuiset todellakin tarvitsemme ihan omaa aikaa ja omien ystävien kanssa...mekin juuri buukkasimme pienen irtioton arjesta ystäväpariskunnan kanssa ja vnhempi poika tulee juniorin kaveriksi siksi aikaa.

  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Kaisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tammikuu on todellakin ennen joulua! :) Teillä onkin mukava irtiotto tiedossa!

   Poista
 3. Keilaaminen on mukavaa ajanvietettä kaiken ikäisille. Teillä on taatusti ollut mukava ilta...ja voi sanoa, että tämän vuoden osalta olette pikkujouluissa ollut ainakin AJOISSA liikkeellä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava ilta ja todellakin nyt olemme olleet ajoissa liikkeellä! ;)

   Poista
 4. Keilaus on kyllä hauskaa, täytyykin lähteä perheen kanssa joku kerta keilaamaan kun ei aikoihin käyty. Ilta aikuisten kesken on aina joskus paikallaan, irti arjesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keilaaminen on mukavaa ja sopii kaikenikäisille. Lapset tuossa juuri tiedustelivatkin, koska menemme heidän kanssa. Eli, saattaa olla että keilaamme uudestaan lähiaikoina!

   Poista
 5. Teillä on ollut ihana viikonloppu!
  Keilaaminen on kivaa. Siitä onkin aikaa, kun olen
  käynyt keilaamassa.

  Nepalilainen ravintola kuulostaa kivalle.
  En ole koskaan sellaisessa käynyt.

  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava viikonloppu! Ystävät, mukavaa tekemistä ja hyvä ruoka! <3

   Poista
 6. Kuulostaa tosi mukavalalta illalta. Keilaaminen on kyllä kivaa ja Nepalilainen ruoka niin hyvää. Kyllä ne aikuisetkin välillä tarvitsee hetkiä ihan vaan aikuisten seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On välillä ihan mukavaa ja piristävää käydä aikuisten kesken ulkona. Harvemmin tulee noin pariskunnittain lähdettyä, yleensä kyse ns suuremmista juhlista.

   Poista
 7. Rakastan nepalilaista ruokaa ihan sikana.
  Ihan hyvin juhlia voi siirtää tammikuulle. Joulukuussa on niin paljon kaikkea muutakin hässäkkää ja menoa :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava näin tammikuussa olla ulkona, kun on niin rauhallista. Ehkä jatkossakin siirrämme juhlia tammikuulle! :)

   Poista
 8. Kuulostaa oikein mukavalta! Tuo keilaus on kyllä hauskaa puuhaa:) Minä en olekkaan koskaan tainnut Nepalilaista ruokaa syödä:) Mukavaa alkanutta
  viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keilaaminen on kyllä mukavaa ajanvietettä ja Nepalilaista ruokaa suosittelen testaamaan, hyvää oli!

   Poista
 9. Keilaaminen on kyllä hauskaa puuhaa... Tuurilla mennään, mutta sillähän ne laivatkin seilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä tuo keilaaminen aika tuuripeliä on!

   Poista
 10. Keilaus on muuten niin kivaa puuhaa, eipä olla oltu pariin vuoteen. :) Ihanat pikkujoulut teillä ja saahan sitä nyt pikkujoulutella vaikka koko vuoden tai pitää rapukestit joulukuussa. <3 Ihanaa viikon jatkoa Kaisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän täytyykin lähteä nyt keilaamaan ja kisaamaan leikkimielisesti. ;)

   Poista
 11. Yleensä se onkin juuri näin, että joulun alla on ihan liikaa kaikkea ja sitten tammikuussa kaikki loppuu, eli pitäisi enemmänkin pitää jotain joulunjälkeisiä alkuvuodesta! :) Kuulostaa kivalta, omasta keilareissusta on iäisyys jo aikaa, Thaimaassa tuli sitäkin tehtyä enemmän. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Joulukuussa on ohjelmaa aivan liikaa, niin miksipä ei jatkossakin siirtäisi osan tapaamisita suosiolla näin tammikuuhun.
   Mukavaa talvista keskiviikkoa!

   Poista
 12. Kuullostaa mukavalle illalle :)
  Nepalilainen ruoka onkin hyvää! Tässähän tulee nälkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nepalilainen ruoka oli kyllä hyvää, mennään varmasti toistekin syömään. :)

   Poista
 13. Me aiotaan viettää viikon päästä uudestaan joulua mun siskon ja veljen kanssa. 🙈 Kinkkukin ostettiin alennuksesta! 😄 Me käytiin pitkästä aikaa, ja lapset ekaa kertaa, keilaamassa joululomalla. Vitsit se on kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukava idea viettää joulua uudestaan sisarusten kanssa. <3

   Poista

Lähetä kommentti