ELÄMÄMME IHMISSUHTEET


Jokaisen elämään kuuluu ihmissuhteita, ystävyyssuhteita, perhesuhteet ja parisuhde. Mutta, nyt ei puhutakaan näistä, vaikka hyvin mielenkiintoisia aiheita olisivatkin. Nyt puhutaankin ihmissuhteista, mitä luomme toisinaan hieman huomaamattammekin.

Huomaamattamme hakeudumme kaupassa tietyn myyjän asiakkaaksi, hän kun on oppimut tuntemaan tyylimme millaisista vaatteista pidämme. Kukkakaupassa myyjä osaa ohjata hankkimaan tietynlaisia kukkia, hän kun tietää että en ole mikään hortonomi, helppohoitoisia kasveja kun kannattaa hankkia. Kaupan kassa on seurannut lasteni kasvua ja kyselee heidän kuulumisiaan sekä päivittelee ajan kulumista.

Varsinkin me naiset käymme kampaajalla ja kauneushoidoissa, joissa vietämme helposti useammankin tunnin. Tuntien aikana ehtii juttelemaan monennäköistä, jos kemiat kohtaavat varaa sitä ajan seuraavallakin kerralla samalta asiakaspalvelijalta. Ei ole siis yhdentekevää missä käy hiuksensa leikkauttamassa tai ihonpuhdistuksessa.

Itselläni oli yritys, jossa kävin asiakkaana useamman vuoden. Palvelu oli hyvää ja olin kotiin lähtiessäni aina tyytyväinen lopputulokseen. Varasin aina ajan samalle asiakaspalvelijalle ja olin valmis odottamaan vapaata aikaa pidempäänkin. Minun ja uskon että monen muunkin ikäväksemme, siirtyi asiakaspalvelija toisiin tehtäviin. Varasin muutaman kerran ajan toiselta asiakaspalvelijalta, mutta yhteistä juttua ei tuntunut riittävän ja hänellä oli hyvin erilainen ajatus siitä, millainen lopputuloksen tulisi olla kuin minulla. Kotiin lähtiessäni vedin huppua päähäni, ettei kukaan minua vaan kotimatkalla tuntisi.

Viime syksynä aivan yllättäen tutustuin yrittäjään, joka teki minuun positiivisen vaikutuksen. Kun jälleen tuli ajankohtaiseksi varata aika itsestä huolehtimiseen, tiesin keneen ottaa yhteyttä. Heti ensihetkestä lähtien, tiesin että tämän yrityksen palveluja tulen käyttämään toistekin. 

Hyvän palvelun ja uuden ihmissuhteen lisäksi, tarjoutui minulle tilaisuus yhteistyöhön yrityksen kanssa. Tästä olen hyvin innoissani, vaikka toisaalta olen myös aika jännittynyt. Nyt nimittäin mennään osittain minun mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ei aihekaan ole ihan tyypillinen blogilleni. 

Täällä siis tiedossa heittäytymistä, mistä lisää myöhemmin täällä blogissakin!

Onko sinulla tällaisia ihmissuhteita, samaa kampaajaa, hierojaa, kosmetologia jolta varaat aina ajan?

Kaisa


Kommentit

 1. Olipas mukava postaus ja mielenkiintoista ajateltavaa ☺

  Itselläni oli pitkän aikaa aivan ääri mukava kampaaja kun asuin eri paikassa. Hän sitten lopetti, ja todella todella vaikeaa oli löytää seuraavaa. Monta vuotta hypin ihan paikasta toiseen ja harmittelin kun ei mistään löytynyt samanlaista mihin olin tottunut. Vasta pari vuotta sitten onnisti, vaikka ihan sitäkään ei verrata voi tuohon ensimmäiseen mutta kuitenkin että on mukava mennä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin tärkeää, että kampaajan/kosmetologin kanssa juttu luistaa ja asiakaspalvelija ymmärtää mitä asiakas toivoo. Joskus kriteeri hyvästä/onnistuneesta palvelusta voi olla pienestä kiinni. Itselläni onnistunut kulmienmuotoilu on avain kriteeri. :)

   Poista
 2. Totta! Mulla on kans luottokampaaja sekä ripsen laittaja, joiden luona tykkään käydä ja juttu luistaa :) Pitää olla todellakin samalla aaltopituudella yms. Ihanaa päivää <3 ! Jään odottamaan, että millaisesta yhteistyöstä onkaan kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, yhteistyön sisältö selviää lähiaikoina! ;)

   Poista
 3. On ehdottomasti ja ihmisiin kiintyy. Jotkut ihmiset kantavat sisäistä valoa ja säteilyä ja tälläisten ihmisten luokse sitä hakeutuu luontaisesti. <3

  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan hassua, kuinka kampaajastakin voi tulla läheinen ja tärkeä ihminen. Mutta, ihanaa kun on erilaisia ihmissuhteita, niitä me jokainen tarvitsemme! <3

   Poista
 4. Kuten Tiiakin tuossa edellä jo sanoi, kyllä tällaisia ihmissuhteita on. Varmasti meillä jokaisella. Oma luottokampaajani on vuosien myötä tullut läheiseksi ja ihan oikeaksi, aidoksi ystäväksi, minulle hyvin tärkeäksi ihmiseksi. Parin kuukauden välein kun tapaamme, juttu jatkuu aina siitä mihin edellisellä kerralla jäimme :)
  Hmmm.......mielenkiinnolla jään odottamaan minkälaisesta heittäytymisestä ja yhteistyöstä tässä oikein onkaan kyse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ystävyyssuhde sinulla on kehittynyt kampaajasi kanssa.
   Pysyhän kuulolla, niin selviää minkälaiseen yhteistyöhön ja postaukseen olen heittäytynyt! ;)

   Poista
 5. Kiva postaus ja niin totta..varsinkin tuo luottokampaaja on sellainen jonka kanssa huomaa puhuvansa vaikka mistä:) ja vaatekaupassa helposti hakeutuu sellaisen myyjän puheille jolta on aiemmin hyvää palvelua saanut. Onpa jännä kuulla millaisesta yhteistyöstä on kyse. Onnea siitä ja Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä yhteistyö on kyllä niin kiva, vaikka julkaiseminen jännittää aika paljon. :)

   Poista
 6. Ihan oikeassa olet, mielellään sitä käy sen tutun ja turvallisen ihmisen asiakkaana ja tietää aina mitä saa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tärkeää että asiakaspalvelija ymmärtää asiakkaan tyylin. Tottakai on kiva kun ehdotetaan jotain uutta, mutta on myös kunnioitettava asiakasta. :)

   Poista
 7. Eilen juuri kävin uudella kampaajalla ja veikkaan, että tästä saattaa tulla pitkäikäinen ihmissuhde, sen verran hyvin loksahti jutut yksiin. Muissa asioissa en sitten olekaan niin ”kranttu” enkä sitoutunut eli saatan vaihdella esim. kosmetologia tai hierojaa huoletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin tärkeää että jutut ja tyyli loksahtaa yksiin. Muistan kuinka kävin vieraalla kampaajalla ja kun tulin kotiin, aukaisin kampauksen lähes kokonaan ja tein itse uudestaan. Kampaus oli niin jäätävä, en siinä kehdannut juhliin lähteä. :)

   Poista
 8. Kyllä on. Joskus odotan vaikka pidempääkin, jotta pääsen juuri oikealla kampaajalle. Kaupassakin valitsen mieluisan kassan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä tulee itsekin välillä odoteltua seuraavaa vapaata aikaa ja kaupan kassakin tulee kassahenkilän mukaan valittua!

   Poista

Lähetä kommentti