Säilytysjärjestelmää odotellen...


Niin, säilytysjärjestelmää täällä odotellaan, muuten kuisti alkaa olemaan valmis. Vaikka  kuistimme seinällä olikin aivan ihana tumma tapetti, jonka välttämättä kahdeksan vuotta sitten halusin. Niin kovasti tapetin halusin, että olin valmis jättämään toisen huonen kokonaan tapetoimatta. Kuistin tapetti kun vei molempien huoneiden tapettien hinnan. 

Nyt tuo ihana tapetti on muisto vain, samoin kuin valkoiset kalusteet. Huone sai valoisuutta ja tilantuntua. Tumma seinä ja aika suuri lipasto on poissa, tilalla on vaalea seinä ja siro pieni pöytä. Vielä kun "säilytysjärjestelmä" vaatteille saapuu ja löydän kivan kevyen tuolin tilaan.


Nostimme kuistille vanhan puupöydän, joka on aarre isovanhempieni luota. Ja, pöydän kaveriksi löytyi ihana suuri pyöreä peili. Peili on pöytään nähden liian suuri, mutta juuri tästä syystä tekee mielestäni hyvän kokonaisuuden. Pöydän alle löytyi hauska vanhoista autonrenkaista tehty kori, jonne saa hyvin kerättyä pihalla kesäisin käytössä olevat viltit sekä pehmusteet.

Seinä maalattiin luonnonmukaisella kalkkimaalilla. Päädyimme sekoittamaan lopulta kahta eri sävyä, jotta saatiin meitä miellyttävä sävy aikaiseksi. Seinästä tuli ihanan pilvinen, pohjalla oleva ensimmäinen sävy kuultaa mukavasti paikkapaikoin läpi.


Pöydälle nostin erilaisia ja erilaisista materiaaleista tehtyjä kynttilänjalkoja, jotka mielestäni sopivat kokonaisuuteen nyt mukavasti. Vielä tila etsii sitä ns lopullista muotoaan, mutta olen aivan innoissani tästä muutoksesta. Käyn fiilistelemässä tilaa ja nauttimassa auringon lämmöstä sekä valosta, mikä tulvii kolmella seinällä olevista ikkunoista sisään. 

Lisää kuistista kunhan tuo säilytysjärjestelmä saapuu ja löydän sopivan tuolin. Jos sinulla on ideoita tuoliksi, niin otan mielelläni vastaan!

Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

Kaisa

Kommentit

 1. Kivalta näyttää ja kuulostaa! Näin talvisin, pitkän syksyn jälkeen aina huomaa tuota valoisuutta kovasti kaipaavansa. Tuo pöytä on aivan ihana! Leppoisaa pääsiäisen aikaa sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, keväisin kaipaa valoisuutta myös sisällä ja vaaleat pinnathan sitä valoa tuo ns lisää!

   Poista
 2. Oikein valoisalta näyttää jo nyt ja tuo pöytä on upea! Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä. Tiedän niin tuon tunteen että jokin asia on pakko saada mutta eihän siitä kuitenkaan ole pakko tykätä loppuelämää, sama homma täällä. Melkein kuollakseni haluan tietää mistä löysit ison, pyöreän peilin? Haluaisin sellaisen vessan seinälle. Oikein ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peilin ostin paikallisesta sisustusliike Kodinonnesta. En nyt muista minkä merkkinen tuo peili oli. Peilejä oli kahta kokoa, mutta pienempi näytti tuossa meidän seinällä aivan liian pieneltä. Katson jos löydän merkin nimen jostain, niin viestitän sinulle!

   Poista
 4. Upea pöytä!
  Kuisti näyttää hienolta.

  Ihanaa pääsiäistä!🐣❤️

  VastaaPoista
 5. Tuo pöytä on aivan ihana! Kuisti näyttää kivalta.
  Kivaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja valoisaa. Pöytä on myös mielettömän kaunis. Kevätauringon paistetta ja ihanaa huhtikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on arvokas muisto isoisältäni, nyt kuistilla on "paraatipaikalla".
   Kiitos samoin, aurinkoista huhtikuuta!

   Poista

Lähetä kommentti