Kuisti muutoksen kohteena


Alkuvuonna sisustuskärpäsen iskettyä suunnittelin vaihtavani tänä keväänä olohuoneen maton. Mattoja olen katsastanut, mutta mieleistä en ole toistaiseksi löytänyt. Joten, tämä haave jää nyt hieman mietintään ja kun mieleinen matto löytyy, niin sitten hankin, ei mitään hätiköityjä hankintoja.

Mutta, ei tämä kevät nyt ihan ilman sisustamista etene, vaan uusi projekti ja muutos on käynnissä. Suunnitelmat on valmiina ja projekti käynnistyi yllättävänkin nopeasti. Perjantaina töiden jälkeen laitoin kuistin vanhoja kalusteita facebookiin myyntiin ja vielä illan aikana tavarat lähtivät uuteen kotiin. Joten, nyt on kuisti tyhjä ja vapaa muutokselle. Ja, mikä parhain, vanhoista kalusteista saatiin mukava summa rahaa, pesämuna muutoksen toteuttamiseen. 

Ensin on kuitenkin vanhat tapetit poistettava, jotta saadaan uutta pintaa. Ja, siinä onkin aikamoinen työ. Onneksi pohjat on tehty hyvin, niin tapetti lähtee aika mukavasti irti. Vaikka välillä tulikin tunne että: Älä koskaan tapetoi seinää, jos ajattelet vaihtaa sen joskus!

Tästä projektista varmasti vielä lisää, kunhan saadaan seiniin uutta pintaa ja kalusteita tilaan. Joten, oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

Kaisa

Kommentit

 1. Onpa kiva projekti! Jään mielenkiinnolla seuraamaan lopputulosta. Mitenkähän tässä käy, sillä usein näillä remonteilla on tapana hieman laajentua... ;)
  Oikein energistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti remontti ei laajene tällä kertaa. :) Tai, ei sitä koskaan tiedä!

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen projekti ja siitä lukee mielellään lisää, kun saatte hommat käyntiin. Ja nuo matot aiheuttavat kyllä harmaita hiuksia meillekin. Ollaan uuteen kotiin yritetty metsästää uusia mattoja, mutta vasta yksi kelpo matto löydetty. Pari mattoa vielä uupuu. Ehkä se oikea tulee vielä eteen, kun odottelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei kannata hätiköidysti tai väkisin ostaa, kyllä se oikea vielä eteen tupsahtaa! :)

   Poista
 3. Kivankuuloinen projekti ja ompa sitten kiva ottaa kevättä vastaan, kun projekti on valmis :) Leppoisia projektihetkiä! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 4. No täällä on myös revitty tapettia seinästä meidän pikkueteisestämme, joka on kylläkin vain parin neliön kokoinen. Olin ajatellut vain vähän maalailla seiniä, mutta tänään tilasinkin jo lattialaatatkin!!!!:D
  Tätä on nyt niin liikkeellä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, siellä on hieman remontti laajentunut. Jään odottamaan kuvia!

   Poista
 5. Kivaa nähdä minkälainen on lopputulos, zemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä malttamattoman odotetaan että remontti valmistuu, hieman on vielä listojen maalausta edessä. Niin, ja jokunen huonekalukin vielä puuttuu!

   Poista
 6. Oi kiva nähdä muutos! Mulla tuolla odottaa kans tapetit, jotka pitäisi poistaa... Ne vaan on laitettu liimalla kiinni niin ei tippaakaan houkuttele kyseinen homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä tapetti oli liisterillä kiinni, lähti aika mukavasti. Mutta, kyllä siinä hommaa oli silti! Tsemppiä remontin aloittamiseen!

   Poista

Lähetä kommentti