Isän jalanjäljillä


On varmasti aiemminkin tullut kirjoitettua, että pojat kulkevat isänsä jalanjäljillä. Mutta, onhan tuo toki luontevaakin, että pojat isäänsä seuraavat eivätkä esimerkiksi minun balettiaikojani. Mieheni pääsi ala-asteella kokeilemaan innostavan liikunnanopettajan johdolla telinevoimistelua, jopa SM -kilpailujen merkeissä luokkatoverinsa kanssa. Harrastus jäi opettajan jäädessä eläkkeelle, epäselväksi siis jäi kuinka pitkälle ura olisi edennyt ellei eläköityminen olisi poikein harrastusta lopettanut.

 

Pojillamme on ollut erinäköisiä kiipeilynaruja sekä keinuja roikkumassa niin puun oksalta kuin terassin runkopalkistakin. Palkkiin on ruuvattu perinteinen saparokoukku, mikä on osoittautunut hyvin vaaralliseksi. Kun pojat ovat keinussa pyörineet, on koukku ruuvautunut irti palkista. Lähdin etsimään turvallisempaa kiinnitysmahdollisuutta ja päädyin Voimistelutuotteen sivuille. Heidän valikoimassaan on liukulaakeroitu kattokannake palomiehenhakasella joita lähdin tiedustelemaan, kestävyyttä sekä kiinnitystapaa. 


Tiedustelu päätyi yhteistyöhön Suomen Voimistelutuotteen kanssa, mikä olikin enemmän kuin paljon poikien mieleen. Paketin saapuessa ja yllätyksen selvittyä pojille, oli ilo parhaimmillaan. Ja, päivät kun pojat joutuivat odottamaan isän saapumista työreissultaan olivat pitkiä, koska päästään roikkumaan voimistelurenkaisiin. Odotus palkittiin, kun isä tuli työreissultaan ja lähes samantien alkoi renkaita asentamaan.En olisi aikaisemmin uskonut, että lähden asennuttamaan renkaita keskelle kotiamme. Keskelle kulkureittiä, portaiden alapäähän ja olohuoneen ovensuuhun. Renkaiden sopivuudesta sisustukseen voidaan olla montaa miletä, mutta asuuhan täällä kolme aktiivista ja urheilullista poikaa, joten renkaat sopivat täydellisesti sisustukseemme ja keskelle kulkureittiä.

Voimistelurenkaat kiinnitettiin palkkiin, kantavaan rakenteeseen ja juurikin renkaille tarkoitetuilla kattokannakkeilla, ohjeiden mukaisesti. Eli, kyllä nyt pitäisi olla tukeva ja turvallinen kiinnitys, saa rauhassa roikkua renkaissa. Normaalisti olemme pitäneet kivilattialla paksumpaa patjaa putoamisen varoilta, mutta kuvaamisen ajaksi tuo patja sai siirtyä sivuun.


Renkaat ovat osoittautuneet suosituiksi ja välillä on pitänyt ottaa munakello ajastimeksi, jotta jokainen pääsee varmasti roikkumaan sekä tekemään temppujaan. Poikien suusta on saanut kuulla, miksei meille ole aiemmin tällaisia renkaita asennettu.


Täällä jatketaan temppuilua puisilla voimistelurenkailla ja onhan noissa renkaissa mukava itsekin roikkua sekä venytellä!

Kaisa


Kaupallinen yhteistyö: Suomen voimistelutuote

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Renkaat ovat olleet kyllä suosiossa, aina joku niissä roikkuu tai keinuu! :)

   Poista
 2. Onpa kyllä kivat renkaat! Pitäsköhän meillekin hommata, kun juniori harrastaa futista ja telinevoikkaa :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Heh kyllä meilläkin on vauva-aikaankin roikkunut hyppykiikku, tai taaperoaikaan pikemminkin. Eli mitä sitä ei lastensa eteen. <3 Nuo sitä paitsi näyttää kivalta ja toisilla on mieluisaa puuhaa. Onpa kiva yhteistyö. <3 Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä renkaat ovat olleet kyllä niin kivat ja pojilla mukavaa tekemistä!

   Poista

Lähetä kommentti