Asuntomessut 2018, kohde 19 Villa karhu

Palataan vielä ainakin yhden postauksen verran Asuntomessuille Poriin ja yhteen mielenkiintoiseen kohteeseen, nimittäin Villa Karhuun. Kohteen on sisustanut ihastuttava Frida ja sisustus on toteutettu lähes kokonaan Kontti- kierrätystavaratalojen tuotteilla. Kohteessa on lämmin ja persoonallinen tunnelma. Vaikka asunto onkin sisustettu kierrätystavaroilla, on sisustus hyvin trendikäs.
Ihastuin sisustukseen ja ajatukseen, että trendikkään kodin saa myös sisustamalla kierrätystavaroilla. Mesuilla tapasin kohteen sisustajan Fridan ja hän kertoi että kaikki sisustustuotteet sekä kalusteet ovat maksaneet yhteensä vajaat 2000 euroa.

Kohteesta teki mielenkiintoisen juurikin tämä hinta. Meillä jokaisella on mahdollisuus trendikkääseen sisustukseen, vaaditaan vain kärsivällisyyttä kierrellä kierrätyskeskuksissa ja etsiä omaan kotiin kauneimmat sisustuselementit.
Kohteen uutuuttaan hohtavat vaaleat seinät sekä muutamat trendikkäät tehosteseinät ja pelkistetty keittiö luovat raamit tyylikkäästi toteutetulle sisustukselle. Sisustus oli mietitty jokaista nurkkaa myöden ja jokainen tavara oli mietitty tarkkaan. Sisustus oli ehjä kokonaisuus ja vaikka tavarat olivatkin kierrätyskeskuksesta ei sisustus ollut tunkkainen tai mummolamainen. Tai, toki mummokin tuolla varmasti viihtyisi ja voisi asua, mutta koti voisi olla myös hyvin trendikkään keski-ikäisen koti.Kohde 19 Villa Karhussa kannattaa poiketa, jos asuntomessuilla vierailet tänä kesänä!

Kaisa

Kommentit

Lähetä kommentti