Niin lomalla


Täällä ollaan oltu niin lomalla ja mikäs sitä on ollut lomaillessa, kun ilmat ovat olleet näin hienot. Alkukesän odotimme perheen yhteistä lomareissua saaristoon ja reissun lähentyessä alkoivat myös helteet. Joten, loman puitteet ei ainakaan voineet enteillä kuin mukavaa reissua.

Tänä kesänä kiersimme Turun saaristoa rauhallisesti, ilman suurempia suunnitelmia ja aikatauluja. Päivät aloitettiin uimalla ja illalla viimeiseksi käytiin iltauinnilla. Itsekin uskaltauduin uimaan useamman kerran päivässä, niin mukavan lämpöisiä vedet ovat olleet.
Saaristoa kiertäessämme pääsimme tutustumaan kalastukseen sekä maanviljelyyn. Ja, mikä sitä oli mukavanpaa kuin aloittaa päivä lämpimällä savuahvenella ja tuoreella leivällä. Ihana kun vielä löytyy venesatamia joista tällaisia palveluja löytyy sekä ystävällistä palvelua.


Loma oli todellakin lomaa. Valokuvaaminenkin jäi aivan sivuun kun nautin lasten kanssa uimisesta sekä erilaisista aktiviteeteista. Blogi on elänyt myös omaa lomaansa, jokainen on varmasti lomansa ansainnut. Kun arki taas palaa meille, niin varmasti myön blogi päivittyy useammin. Postaus ideoita kyllä löytyy ja aikaa niiden kirjoittamiseenkin, en vaan malta nyt istua koneella kun ulkona on niin ihanan lämmintä.

Pikkuhiljaa on katseet käännettävä syksyyn, töihin ja kouluihin. Mutta, kesää on vielä jäljellä ja nautinkin jokaisesta aurinkoisesta päivästä joita meille nyt annetaan. Tämä kesä ja loma on ollut aivan huippu!


Kaisa

Kommentit

 1. Voi,kun loma vielä jatkuisi eikä kesä kääntyisi syksyyn.Jotenkin sitä vaan niin nauttii tästä lämmöstä(vaikka on ollut todella helle).Mutta illalla niin ihanat tuoksut ulkona ja pieni hämärä aurinkoisen leppoisan päivän jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö on kyllä ihanaa ja minun puolesta voi jatkua vielä pitkälle syksyyn!

   Poista
 2. Kesä on ollut kyllä hieno. Näitä kelejä on hyvä muistella marraskuun räntäkeleissä. Tässä lomat lähenevät loppuaan ja ajatukset alkavat vähitellen siirtyä koulun aloitukseen ja arkeen. Mutta vielä nautitaan hetki... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tätä kesää kelpaa muistella pimeässä räntäsateessa! :)

   Poista
 3. Teillä on varmasti ollut ihana reissu. Pitäisi joskus meidänkin suunnata enemmän Turun saaristoon - perheäänestyksessä Ahvenanmaan saaristo veti jälleen pidemmän korren😊
  Kiva tuo Ukissa ollut sateenvarjoteos - napsin itsekin siitä kuvia. Kiitokset vaan paikalliselle kenkäkauppiaalle, joka haluaa ilahduttaa kesäkaupungissa kulkijoita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme viime kesänä Ahvenanmaalla ja nyt päätimme jäädä Turun saaristoon. Niin paljon hienoja paikkoja, näkemistä jäi vielä useammallekin kesälle!

   Poista
 4. Ooh, missä kaikkialla kävitte veneilemässä? Ainakin Uudessakaupungissa. Nuo sateenvarjot ovat hauskat! :) Kävittekö täällä meilläpäin Taivassalossa, Hakkenpäässä? On kyllä upea kesä, nautitaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me siitä Hakkeenpään ohitsekin ajeltiin. Ihana kesä ollut ja näyttää edelleen jatkuvan! <3

   Poista
  2. Ensi kerralla kun ajelette täälläpäin ja jos on aikaa niin juopastaan kaffet :)

   Poista
 5. Aivan mieletön kesä kyllä, nautitaan siitä ♥ Ihana reissu teillä, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan aurinkoisista päivistä niin pitkään kun niitä meille suodaan!

   Poista
 6. Voi miten ihanat kuvat sekä tunnelmat täältä löytyikään ♥
  Tämä kesä on todellakin ollut huippuhieno! Ja on siitä kyllä nautittukin, kiitollisin mielin ja kaikilla aisteilla :)
  Meillä alkaa arki jo huomenna, mutta toivotaan näiden ihanien kesäkelien jatkuvan vielä pitkään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesä on ollut kyllä aivan huippu, ilmat ovat suosineet lomailijoita ja meitä kaikkia.
   Täällä on palattu pikkuhiljaa arkeen ja kyllä tämä arkikin mukavan loman jälkeen tuntuu ihan mukavalta!

   Poista
 7. Turun saaristo ❤️Kauniita kuvia olet ottanut. Huippuhienot kelitkin ovat hellineet tänä kesänä lomailijoita. Ehkäpä muutama hellepäivä vielä saapuu.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti