Lähetä IG nii pääsee follaa

"Latasin IG:n niin pääsen follaa!" Aivan, latasit instagramin jotta pääset seuraamaan ystäviäsi sekä jakamaan itse myös kuvia. Tällaista tänne, lapseni kasvavat ja some-maailma tulee yhä lähemmäs heidän jokapäiväistä elämäänsä. Mitä pienet edellä, sitä isot perässä. Vai, miten se nyt menikään?

Niin kuin pidempään blogiani seuranneet tietävät että facebookin otin käyttöön vasta pari vuotta sitten ja instagramia en ole käyttänyt ennen. Mutta, kun lapsenikin tuon instagramin latasi, oli minun ladattava toki myös. 

Eli, täällä on nyt tutustuttu instagramin käyttöön. Ensimmäisen kuvankin jo jaoin ja ystävieni kuvia olen käynyt tykkäämässä. Kaikkea sitä tulee opeteltua, onko välttämätöntä, siitä on varmasti monta mielipidettä. Some-maailmaa on valloitettu taas hiukan enemmän, mitäköhän seuraavaksi?

No, millaisen kuvan sitten jaoin? Keskimmäinen palasi leiriltä kotiin ja olihan hänelle leivottava jotain hyvällistä. Näin tuulisena päivänä oli mukava muutenkin häärätä sisällä ja aikaakin oli tehdä jotain useampi vaiheisempaa. Joten, valkuaiset vatkautumaan ja marenkeja tekemään. Tai, paremminkin marenkisuklaasuukkoja. Ja, jälleen muistin miksi en näitä useammin leivo, suklaata kun tuntui olevan joka paikassa tuon kuorruttamisen myötä. Mutta tärkeintä oli että poika tyytyväinen ja suukot hävisivät pöydältä.


Mitenkä siellä, kuuluuko instagram sinun jokapäiväiseen elämääsi vai oletko välttynyt lataamiselta?

Tuuli tyyntyi ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta vielä illalla. Terassilla oli lämmintä ja saunan jälkeen mukava nauttia ilta auringosta. Ihana kesä!

Oikein ihanaa ja aurinkoista alkanutta heinäkuuta!

Kaisa
Kommentit

 1. No kyllähän minäkin siellä instassa pyörin, ja samaa polkua olen kulkenut eli ensin blogi, sille face-sivut ja viimeisimpänä insta. Tosiaan, mitähän seuraavaksi keksittäisiin:D :D
  Eivät nämä kaikki kylläkään ihan jokapäiväiseen elämään kuulu, mutta tuleehan niissä piipahdeltua - välillä enemmän ja välillä vähemmän:)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin tulla seuraamaan sinua instaan.
  Minut löytää instasta sassu75

  Hyvää alkanutta heinäkuuta!❤️☀️

  VastaaPoista
 3. No pitäähän siellä nyt olla ;)
  @paula_hellberg

  VastaaPoista
 4. Kyllä siellä tulee useamman kerran päivässä käytyä ja ladattua kuvia 🤗 koukuttava paikka ollut jo vuosia 😀 @stellavanilja

  VastaaPoista
 5. Instassa @vuononkimallus :) Pakkohan sitä on :D Koukuttavaa, mutta hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Instassa ollaan nimellä @satulinna_tuija. Millä nimellä sut löytää?

  VastaaPoista
 7. Minulla oli ensin blogi ja sen jälkeen loin IG:n (@satu_live)... Facebook tuli eräänlaisena "pakonsanelemana", kun halusin yritykselleni enemmän näkyvyyttä...tosin nyt pitäisi varmaan tehdä sille toiminimellekin oma... Jotenkin tuo IG on aina tuntunut vähän mukavammalta kuin FB...:)

  VastaaPoista
 8. Instagramissa tulee melkein päivittyä pyörittyä. Taitaa jo ohittaa Facebookin omassa käytössäni. Tervetuloa siis IG:n maailmaan :)

  VastaaPoista
 9. Kuuluu ilman muuta :) Wuhuu ja tervetuloa instaan herkkujen kera <3

  VastaaPoista
 10. Mä oon tainnut parisen vuotta olla ja kuuluu jokaiseen päivään :) @maiccug

  VastaaPoista
 11. Juu, IG:ssä ollaan :) Kiva kun sinäkin tulit!
  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti