Kahvit saunakammarilla

Päiväkahvit terassilla on ollut varmasti monen suunnitelmissa tänäkin kesänä. Niin myös meillä. Ilma vaan ei nyt suosi kahvittelua tai muutenkaan ulkona syömistä.
Mutta, kyllä kahvit ja mehut maistuvat myös sisällä. Tänään katoin kahvit meidän saunakammariin.
Saunakammarissamme on levitettäväsohva, jossa voi yövieras yöpyä. Sekä, välttämätön TV. Ja, onhan se ihan kiva että voi saunan jälkeen hiukan istua rauhassa ja katsoa telkkaria. Joitakin ns välttämättömiä astioita olen myös tuonut kammariin. Ja, ne säilyvät hyvin avohyllyillä.


Sohvalla on kaksi tyynyä muiden tyynyjen joukossa. Näissä ko on koordinaatit. Toisessa kihlamatkamme ja toisessa häämatkamme. Ihania muistoja!

Päiväkahvien tarjoilusta laitankin ihan oman postauksen!

 Kaisa

Kommentit

  1. Kivan näköinen tuo teidän saunakamarinne ja vallan oivallinen paikka kahvitteluun näin sateisilla keleillä. Kiva idea myös tuo koordinaattien kirjominen tyynyihin... mukavaa loppuviikkoa sinne kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kammari on varsinainen löhöpaikka. Siellä otetaan rennosti ja nautitaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta maisemasta! Ja, syödään herkkuja (lasten mieleen). Joo, en muuten ole kirjailujen ystävä, mutta omalla tekstillä ovat persoonallisia. Mukavaa loppuviikkoa myös teille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti