Mikäs tämä on?

Meillä ei ole kotona lankapuhelinta. Vain kännykät joilla hoidetaan nuo kaikki pakolliset puhelut. Lapsemme ovat saaneet kännykät tai älypuhelimet kun ovat aloittaneet koulutiensä. Nuorimmainenkin "käyttää" (osaa hakea pelin) jo älypuhelinta. Eli, lapseni eivät ainakaan kotona ole törmänneet jo vanhanaikaiseen puhelimeen, lankapuhelimeen. Niinpä tällainen kapistus herätti suurta ihmetystä. Mikäs tämä on? Mitä tällä tehdään?


No, sehän on vanha puhelinkioski jolla saattoi soittaa äidille kotiin. "Täällä olen ja kaikki on hyvin!" Puhelin toimi kolikolla tai kortilla, jossa oli puheaikaa tietyllä summalla. No, voisimmeko kokeilla sitä?


Niin kuin opastaulu kertoo, puhelin toimii 2 markan kolikoilla tai AVANT -kortilla. Entäs tuo VISA? Sellainenhan meiltä löytyy.


Ei muuta kuin testaamaan. Mutta, ei onnistu. Ei ole kolikkoa eikä AVANT-korttia. Myöskään VISA -kortti ei auta tilannetta. Tämä puhelin on jätetty vain koristeeksi. Ei taida olla liittymät kunnossa!

Mutta, eihän tuosta ajasta nyt niin kauan ole. Muistan kun itse olen käyttänyt tällaista puhelinta ja ilmoittanut kotiin, että olen kunnossa. Näin ne vuodet kuluvat, ehkä itsekin olen hieman vanhettunut!Kaisa

Kommentit

Lähetä kommentti