Talviturkin heitto

Olen varsinainen vilukissa. Saattaa mennä kesä, kun en käy kertaakaan uimassa meressä tai järvessä. Vien lapset rannalle ja kahlaan rantavedessä, mutta uimaan ei mieleni tee. Tai, pidän kyllä uimisesta, mutta tuntuu että vedet ovat liian kylmiä minulle.

Kävimme eilen vanhempieni mökillä. Oi, aito rantasauna järven rannalla. Saunassa tuoksui koivu ja löylyt olivat mitä parhaimmat.


Joutsenperhekin tuli tervehtimään rannassa värjöttelevää vilvoittelijaa. Sade lakkasi ja pilvien takaa näyttäytyi sininen taivas.  
Pyyhe laiturinnokkaan ja ei muuta kuin pulahdus järveen. No, varsinaiseksi uimiseksi sitä ei nyt voi sanoa, mutta kasteltu on. Kylläpä virkisti. Niin, että kävin pulahtamassa vielä toisenkin kerran.
 
Talviturkin heitto on siis tehty. Nyt voikin loppu kesän pysytellä rannalla. Tai, ei sitä tiedä vaikka innostuisikin uimaan vaikka enemmän!


Kaisa


Kommentit

 1. Olen käynyt myös uimassa kesäkuun alussa, tosin Espanjassa eli sitä ei vissiin lasketa talviturkin heittämiseksi. Merivesi oli + 12 asteista ja minua ei olisi saanut veteen pakottamallakaan. Lämpimämpi kelejä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennus tuohon edelliseen vielä. Siis Juhannuksena omalla mökillä merivesi oli tuo 12 astetta, Espanjassa oli ainakin + 25. Siellä kyllä tarkenin :D

   Poista
 2. Toivotaan että vedet lämpenee. Pääsevät lapsetkin oikein kunnolla uimaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti