60°36,87’N 21°11,02’E

Katanpään linnakesaari on ainakin poikalasten ja vähän isompienkin mieleen. Tänne reissulle minä en päässytkään mukaan, vaan kyseessä oli miestenreissu. Pojat kuitenkin toivoivat että tekisin kohteesta postauksen. Sekä, heidän toisestakin retkikohteesta myöhemmin.
 
 Vastaanotto Katanpäässä oli leppoisa, kaksi lammasta jotka määkivät rannassa. Saaressa oli enemmänkin lampaita, jotka saivat vapaana kuljeskella.Ajasta jolloin saari toimi vielä linnakkeena, on jäljellä vielä useita rakennuksia sekä opasviittoja. Ja, kallioon hakatut taisteluhaudat ja tuliasemat. Sekä, iso tykkipatteri.
Katanpään venesataman palveluihin kuuluu sähköt sekä vesi. Rannassa on myös kahvila ja keittokatos retkeilijöille.
 
Kohde oli poikien mieleen ja he suosittelevatkin paikkaa, varsinkin seikkailusta innostuneille pojille.
 
 
Kaisa ja pojat

Kommentit

 1. Kiitos jälleen vinkistä: Osaatko sanoa, kuinka monen tunnin ajomatkan päästä tämä on Raumalta, minulle kun nuo koordinaatit eivät sano mitään ?

  VastaaPoista
 2. Raumalta Katanpäähän on matkaa n 40mpk. Eli, 20 solmun matkavauhdilla matka taittuu 2 tunnissa. Mitä etelämpään menee sitä enemmän löytyy nähtävyyksiä. Niistä lisää myöhemmin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedoista. Jos teiltä puuttuu se mökin ranta sille trampoliinille, niin meiltä puuttuu taas se vähän isompi vene, jolla näitä reissuja tekisi. Täytyis varmaan joskus tehdä "vaihtarit"... :D

   Poista

Lähetä kommentti