Laiturikeittiö

Toki kotona, omassa keittiössä on mukava puuhastella ja laittaa ruokaa. On induktiotasot, tiskikone ja sopivat työvälineet.

Mutta, miksi aina toisen vanhemman tulee olla suuriosa päivästä sisällä ja keittiössä? Valmistella ruokaa, täyttää tiskikonetta...
Varsinkin kun ilma on tällainen!

Olimme jälleen päiväretkellä saaristossa. (Retkikohteesta lisää seuraavassa postauksessa.) Retken ns tärkeimpiin ohjelmiin kuuluu syöminen. Koska puitteet eivät ole aivan samat kuin kotona, on mietittävä aika tarkkaan mitä tarjoilee ruoaksi.
 
Paattimme edellinen omistaja oli poistanut lieden. Emmekä me ole kokeneet että tarvitsisimme liettä sisällä paatissa. Joten, meillä on tällainen perinteinen retkikeitin. Jonka, voi ottaa mukaansa laiturille tai rantakalliolle. Missä milloinkin haluaa ruoan laittaa.

Paistoin aamulla mukaan pataleivän KLIK. Ja, saaressa oikaisin ruoanlaiton suhteen oikein kunnolla. Nimittäin, paistoin jauhelihan ja lisäsin Italianpatapussin sekä veden joukkoon. Meillä ei siis kotona syödä tällaisia ns valmispussiruokia. Mutta, ei tiedä vaikka joskus kotonakin tekisin vastaavaa ruokaa. Niin hyvin teki kauppansa!

Tiskikonekin ehti jo käydä. Joten, ei muuta kuin laiturille pitkäkseen ja nauttimaan lokin kirkumisesta sekä laineiden liplatuksesta. Isommat lapset heittelee uistinta ja pienin nukkuu päiväuniaan. On hetki aikaa ottaa ihan rennosti!

Kaisa 


Kommentit

  1. Se on kyllä jännä juttu, että ulkona luonnossa kaikki ruoka maistuu todella hyvältä. Kivoja kuvia olet ottanut ja teillä on ollut ilmeisen kiva päivä. Tulimme tänään myös mökille jatkamaan projekteja, mutta sain olla muutaman tunnin ihan rauhassa, kun miehet lähtivät paatilla vähän liikenteeseen. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne koko porukalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä ulkoilu laittaa mahan kurnimaan jokaisella ja pienimmällä maittaa unet hyvin. Ihania nämä hetket kun saa vain olla, osaa myös nauttia niistä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti