Kesäkauden päätös

Täällä länsirannikolla on vietetty kuluneena viikonloppuna venetsialaisia, veneily ja mökkikauden päättäjäisiä. Ja, myös me olemme viettäneet viimeistä viikonloppua veneillen, tänä kesänä. Varmasti tehdään vielä jokin iltaan sijoittuva retki, mutta yö reissut on nyt tehty.

Sääennusteet lupailivat viikonlopuksi aika kehnoa ilmaa, sateita ja ukkosiakin. Mutta, toisin kävin. Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta koko viikonlopun, hieman toki tuuli. Mutta, eipä se meitä haitannut. Ja, ellei aikaisemmin ole oppinut niin ainakin tänä kesänä, ulkoilu ja retkeily on pukeutumisesta kiinni!


Näihin kuviin ja kuluneeseen viikonloppuun palaan varmasti uudelleen täällä bloginkin puolella. Mutta, nyt toivottelenkin kaikille oikein hyvää alkavaa työ- ja kouluviikkoa!

Kaisa

Kommentit

 1. Kävimme viettämässä Venetsialaiset mökillä ja illaksi tuuli tyyntyi kokonaan. Oli ihana tunnelma. Vähän ehkä haikea olo, koska meilläkin kesän mökkeilyt on sitten mökkeilty. Seuraavasta yhteisestä mökkireissusta ei ole vielä tietoa...ehkä pistäydymme siellä hätäisesti aina silloin tällöin.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinnekin. Se onkin kohta jo syyskuu!!

  VastaaPoista
 2. Ja nyt kun oikein innostuin, ajattelin "heittää" sinua haasteella. Tartu siihen , jos jaksat tai innostut. Postaus tulossa ilmeisesti huomenna...;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Vastailen varmasti tässä lähiaikoina...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo meri on vaan niin rauhoittava, samalla kun aalto muovaa kokoajan.
   Kävin lukemassa blogiasi, kauniita käsitöitä. Täytyypi poiketa toistekin!
   Mukavaa syksyä sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti