Pirtinpenkki

Meillä on tuollainen kuisti tai eteinen tai tuulikaappi. En oikein tiedä mikä on tilan varsinainen nimi. Itse kutsun kuistiksi. Pitkään mietin millainen istuin tilaan sopisi. Tila kun on tuollainen pitkän ja kapean mallinen. Sovittelinkin useampaa istuinta, mikään vaan ei tuntunut sopivalta. Kunnes kirpputorilla käydessäni näin vanhan mäntysen, lakatun pirtinpenkin. Penkki oli hieman jo irronnut liitoksistaan. Eikä tällaisena juuri miellyttänyt. Mutta, penkki lähti mukaani.


Kotona mieheni avustuksella liitokset saatiin "kiristettyä". Hieman hioin lakkapintaa rikki. Ja, ei muuta kuin mustaa spraymaalia pintaan. Näin, ja penkki oli valmis!


Mietin pitkään onko kiiltävä vai matta -maalina parempi. Päädyin tähän mattaan. Ja, mielestäni penkki onnistui oikein hyvin. Tärkein, palvelee kengänsolmijaa tai käsilaukun laskupaikkana.


Talvella penkille voi laittaa vaikka lampaankarvan, istujaa lämmittämään. Nyt näin kesällä tyynyt tuovat mukavaa sisustusta ja väriäkin, muuten hyvin mustavalkoiseen tilaan.

Kaisa

Kommentit

  1. Kirpputoreilta tekee kyllä kivoja löytöjä ja sitten kun niitä viitsii hieman tuunailla oman näköiseksi, niin lopputulos on hieno niin kuin tämäkin postaus osoittaa. Löysin viikolla kirppikseltä myös muutamia huonekaluja, mutta ne jäi ostamatta, kun ei niille ole tilaa...Luulen, että isäntä oli ihan tyytyväinen...;)

    VastaaPoista
  2. Joo, niin tekee. Täytyy vaan ostaa harkiten, vaikka edullisesti saisikin. Meillä ainakin säilytystilaa on rajallisesti, ei voi kovasti varastoida. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti