Puumaja, osa 2

Toisinaan mietin, miksi varastomme pursuaa kaiken näköistä tavaraa? Vaikka minkälaista tavaraa on säästetty. Jos vaikka joskus tarvitsee!

Useampi laatikko on täynnä vanhoja verhoja sekä tyynynpäällisiä. Mitä erikoisimmissa väreissä ja kuoseissa. On kankaanpaloja, jos minkäkin kokoista.

Mutta, milloin on se hetki: Jos vaikka joskus tarvitsee? No, nyt. Nyt kun lasten puumaja on valmis ja siellä kaivataan sisustusta. "Sisustat puumajaa?" Kysyi eräs ystäväni. "Joo, niin sisustan. Miksen? Sisustetaanhan tyttöjenkin leikkimökit!"

Kannoin varastosta laatikolliset vanhoja tyynynpäällisiä ja verhoja sekä tilkkuja keittiönpöydälle. Pyysin poikia valitsemaan ne kankaat joista he pitävät ja mitä voisi käyttää majassa. Tässä heidän valitsemiaan kankaita. Saa nähdä mitä päädymme käyttämään.
Jo pidempään on sisustuksissa käytetty mitä mielenkiintoisimmissapaikoissa kuormalavoja. Meillä ko ei ole käytetty. Mutta, nyt ajattelin käyttää. Pyysin miestäni tuomaan pari kuormalavaa. Hieman hän ihmetteli, että mitä hän niistä "pääsee" tekemään. Kerroin että projekti on minun, eli älä hätäänny, nyt en keksi enempää projekteja sinulle.

Ei muuta kuin saha käteen ja puolittamaan lavoja. Ajatuksenani oli, että puolitan lavat ja laitan päällekkäin, teen näin penkin majaan.
Niin kuin kävi Hiirellä räätälinä, ei tullut penkkiä kuormalavoista. Kun olin aikani sahannut ja lavat saanut puolitettua, totesin että penkistä tulee näin tehtynä liian leveä/syvä. Varmasti lavoja on erikokoisia, joten tämä ideani olisi saatu toteutettua. Mutta, ei ongelma ole suuri. Onhan tuosta majan rakentamisesta jäänyt puutavaraa, joten minäpä rakennan itse kaksi puolikasta kuormalavaa, omien mittojeni mukaan.
Mitat tähän sopivaan penkkiin saatiin lastensängyn vanhasta patjasta, jonka puolitin. Joten, kierrätystä on tässä majassa käytetty runsaasti. Itse majahan on rakennettu ylijäämästä puutavarasta.

Täytyykin lähteä maalikauppaan. Tuo penkki tulee maalata ja on muutama muukin projekti, jotka kaipaavat väriä pintaansa ennen kuin pääsevät majaan. Onneksi minulla on kolme reipasta maalaria apuna!

Kaisa

Kommentit

  1. Puumajan sisutuksesta tulee varmasti kivan näköistä. Seuraan mielenkiinnolla projektin edistymistä ja lopputulosta myös. Täällä kans muutamaa projektia viritellään... ;)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti. "Asiakkaani" ovat vaan hieman vaativia. :) Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti