Isänpäivä

Isänpäivää on meillä vietetty hieman odottavissa tunnelmissa. Tuleeko isä tänään kotiin, mihin aikaan ja ehditäänkö onnittelemaan häntä ennen kuin mennään illalla nukkumaan?
 
Niin kuin kaikki tiedämme, on odottavan aika pitkä. Onneksi ohjelmaa oli päiväksi. Käynti lasten Papan ja Vaarin luona, sekä hautausmaalla viemässä kynttilät isoisille.
 
Päivällä lapset ehtivät laittamaan koulussa ja päiväkodissa tekemänsä isänpäivälahjat esille. Sekä isälle ostamamme Suuri Satamakirja I -Turun saaristo kirjan. Ensi kesää ja veneilyä odottelemme jo kovasti. Tästä kirjasta löytyy kyllä runsaasti kohteita, joihin on mukava päästä käymään. Kohteita on kirjassa niin paljon, että ei ihan heti ole käynyt. Eli, ohjelmaa on tuleviksi kesiksikin tiedossa.
Korteissa oli jälleen ihania tekstejä isälle. Pienin oli päiväkodissa painanut korttiin omat kätensä, ainutlaatuiset. Koululaiset olivat piirtäneet hienot kortit ja kirjoittaneet, millainen isä heillä on:
 
"Oot paras!"
"Isä on hyvä kokkaamaan."
"Isä on hyvä ajamaan paattia."
"Isän kanssa on kiva uida."
"Isä on paras."
 
Näin perheen äitinä oli mukava lukea lasten kortteja. Ja, jokainen sana suoraan lapsen sydämestä. Voin kyllä yhtyä lasten ajatuksiin, tuollainen isä meidän perheessä on.

Illalla saimme isän kotiin työreissultaan. Ehdimme nauttimaan koko perheen yhteisen iltapalan ja onnittelemaan isää sekä ojentamaan tekemämme onnittelut. Kortit ja lahjat saivat isän liikuttumaan. Ja, olihan tämä mukavaa että isä ehti isänpäivänä kotiin. Toki isänpäivää olisi hyvä viettää vuoden jokaisena päivänä. Niin tärkeitä isät ovat meille kaikille!
 
Joten, mukavaa isänpäiväniltaa ja alkavaa viikkoa!
 
Kaisa

Kommentit

  1. Ihana isänpäivä! Meillä meni vähän toisin päin. Elppu ja isoveli perheineen olivat syömässä yhtä aikaa, kun taas sisko (siis miehen tytär) ehti vasta illemmalla käymään. Tärkeintä taisi olla se, että isä sai olla hetken kaikkien lastensa kanssa...ja minä peesasin. Mukavaa viikon alkua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se vaan niin mukavaa että isä ehti isänpäivänä kotiin, tärkeää isälle niin kuin lapsillekin. Ja, toki itsekin olin tyytyväinen! :)

      Poista

Lähetä kommentti