Starlight Blogger Award -tunnustus ja haaste

Olen saanut kuluneen syksyn aikana parikin erilaista haastetta. Mutta, valitettavasti vastaaminen on jäänyt, pahoittelen. Nyt ajattelin valita yhden saamistani haasteista ja vastata vihdoinkin. Elikkä...

Sain Starlight Blogger Award -tunnustuksen ja haasteen Anskulta Tuulta ja Tyrskyjä -blogista. Anskun blogissa on luonnonystävän elämää vesillä ja vähän muuallakin, höystettynä kauniilla kuvilla.

Kiitos Ansku haasteesta ja tunnustuksesta!
Ja, sitten näihin kysymyksiin:

1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Olen kiitollinen todella monesta asiasta. Juuri nyt olen kiitollinen siitä että aamulla sain herätä rakkaan aviomieheni vierestä ja aamiasta nauttiessamme, omista huoneistaan vuoronperään heräsi kolme lastamme. Olen kiitollinen siitä että saan olla äiti ja saan seurata lasteni kasvamista sekä kehittymistä. Olen myös hyvin kiitollinen siitä että olemme perusterveitä. Kiitollinen olen myös siitä että olemme saaneet mieheni kanssa pitää työpaikat. Sekä, siitä että meillä on mahtava tukiverkko ympärillämme.

Asioita joista olen kiitollinen, on paljon. Kumpa vain muistaisi joka päivä olla oikeasti kiitollinen ja kertoa sen myös lähimmilleen, kuinka arvokkaita ja tärkeitä he ovat minulle.
2. Minkä asian tai valinnan haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Varmasti jokaisella meillä on elämässään jokin asia minkä haluaisi muuttaa. Nuoruudessa tehty jokin ns typerä juttu tai valinta. Mutta, haluaisinko muuttaa asian? Tekisinkö asian toisin jos olisin samassa tilanteessa? Näihin on vaikea vastata. Ehkä tekisin, ehkä en. Kun miettii asiaa tarkemmin. Olisinko sama ihminen nyt jos olisin tehnyt asian toisin? En. Varmasti jokainen tehty teko ja valinta ovat kasvattaneet ja opettaneet meitä. Ja, tästä johtuen, näiden valintojen vuoksi, olemme niitä ihmisiä mitä nyt olemme.

Joten, en haluaisi muuttaa mitään asiaani elämässäni. Olen juuri kaikkien kokemusteni kasvattamana juuri tällainen kuin olen. Ja, ehkä myös olen oppinut virheistäni ja valinnoistani!
3. Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Elää mahdollisimman onnellista ja tyytyväistä elämää!

Omien valintojen kanssa. Elämää, sitä tietä joka tuntuu oikealta itsensä ja oman perheen kohdalla. Jokainen yksilö on erilainen. Jokainen perhe on erilainen. Ei ole sitä yhtä oikeaa tapaa/reittiä jota tulisi kulkea.

Toivon että pystyn jakamaan lapsilleni läheisyyttä ja rakkautta. Olemaan läsnä heidän elämässään, niin myrskynä kuin tyvenenäkin!
Lähetän haasteen Ripaus kardemummaa -blogin Mimmukalle. Mimmukka kuvaa blogiaan seuraavasti: "Rakkautta rouheuteen. Riemua ruosteesta. Kauneutta kirpputorilta. Viehtymys vanhaan. Tuunausta tunteella. Sisustusta sydämellä. Luottamus Luojaan." 

Sekä, Satuelämää -blogin Sadulle. Satu kuvaa itseään seuraavasti: "Reippaasti keski-ikäistynyt erityisopettaja. Yhden poikalapsen äiti ja metsämiehen vaimo. Intohimona sisustaminen, mökkeily ja kotoilu...ja joka rakastaa ihan tavallista elämää."

Ja, jatkan samoilla kysymyksillä kuin Anskukin haastetta eteenpäin:

1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?
2. Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?
3. Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Mukavaa torstai-iltaa ja tulevaa viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Oi, kiitos haasteesta. Eipä olekaan mitään helppoja kysymyksiä ja yritän vastata haasteeseen mahdollisimman pian. Oli ihana lukea sinun vastauksiasi. Täytyypä latautua tiettyyn mielentilaan... <3. Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua! Minä lähden laulamaan joululauluja pojan koululle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja, ole hyvä! Ihan rauhassa vastailet kun ehdit. Oi, ihanaa kun ehdit joululauluihin mukaan. Itse yritän myös osallistua lasten ko tapahtumiin. Aina ei vaan saa töistä järjestettyä aikaa! Mutta, onneksi edes joskus! Viikonloppuja!

   Poista
 2. Tervetuloa Mari lukijaksi. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania ja viisaita vastauksiasi oli ilo lukea ♥
  Ja kivat, yllätykselliset kuvat! :)
  Ulkona myrsky pauhaa ja sähköt pätkivät, mutta kynttilänvalossa on mukavan tunnelmallista. Saunankin lämmitin rankan työviikon päätteeksi ja lauteilla istuessani tunsin kiitollisuutta monestakin asiasta, muun muassa kyseisestä saunasta ;)
  Nyt on mentävä nukkumaan, sillä läppärin akusta on lataus lopussa ja sähköt ovat taas poikki. Ja olenhan minä herännyt jo 5:15 tänäänkin aamuvuoroon, joten hieman alkavat silmäluomet luppaamaan tähän aikaan =D
  Myrskystä huolimatta oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Sitä kun muistaisi välillä kiittää kaikkea sitä mitä on. Eikä vaan narista siitä mitä puuttuu. Kun oikein miettii, kaikkea välttämätöntä kun jo on. Mutta, kaipa tuo narina kuuluu meidän ihmisten perusominaisuuksiin.
  Mutta, nyt nautimme alkavasta adventti ajasta. Sytytämme kynttilöitä ja valoja. Vietämme aikaa läheistemme kanssa! Joten, oikein rauhallista aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti