Joulunodotus voi alkaa

Perheemme yksi suuri herkku on Mamman tekemä saaristolaisleipä ja sen päälle levitettävä lohilevite. Ja, vielä lisäksi tämän syksyn ensimmäiset glögit perheen kesken. On sunnuntain iltapala lähes täydellinen. Joten, joulunodotus voi meidän perheessä alkaa.

Olen aloittanut myös kynttilöiden polttamisen, hieman varovaisesti kylläkin. Edellisvuonna nuorimmainen poltti kätensä aika pahasti, joten aika varovaisia (lähes hysteerisen pelokkaita) ollaan meillä. Ruokapöytään en vielä uskaltanut aitoja kynttilöitä laittaa, joten ledit luokoon tuneelmaa meidän pöydässä. Aika kauniin tunnelman luovat, vaikka eivät kyllä aitoa kynttilää voita. Mutta, ainakin tänään  mentiin näillä, katsotaan miten jatkossa.

Ehkäpä nyt näiden glögien jälkeen voidaan pikkuhiljaa asentaa lasten toivomia jouluvalojakin tai talvivaloja! Katsotaan mitä kaikkea tulevalla viikolla ehditäänkään tehdä.

Tunnelmallista alkavaa viikkoa!

Kaisa

Kommentit

 1. Täälä joulunodotus on myös aloitettu, tosin vähitellen. Poika kirjoitti viime viikolla joulupukille kirjeen (uskoo siis joulupukkiin vielä!) ja minä olen viritellyt noita kausivaloja vähän lisää. Varsinainen joulukoristeiden laittoa ajattelin aloittaa pikkujoulun aikaa. Meillä koristellaan muutenkin suht maltillisesti...
  Todettakoon, että meilläkin nuo led-valot ovat käytössä, ainakin niissä kohdin, missä tulipaloriski on suurempi...ja muutenkin olen melko (yli)varovainen tuo tulen kanssa. Parempi näin.
  Oikein mukavaa viikon aloitusta sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkuhiljaa ja maltilla koristelua. Kynttilöitä olemme siis poltelleet ja jouluvalot/talvivalot on tarkoitus laittaa ehkä jo tänään. Hain varastosta jo tyynynpäällisiä näytille, mitä tänä jouluna? :) Mutta, niiden kanssa odottelen vielä pari viikkoa. Mukavaa viikkoa teille!

   Poista
 2. Saaristolaisleipä on niin herkullista! Ja siihen lohta päälle! Meillä on pitänyt vielä kiirettä mökkirempan kanssa. Vieraitakin on jossain välissä käynyt, mutta tuikuilla mennään.
  Mukavia marraskuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät ovat sallineet kyllä mökkiremppaajaa. Mukavaa marraskuuta myös sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti