Kalenterin hankintaa

Vielä on lähes kaksi kuukautta tätä vuotta jäljellä ja minä hankin jo kalenterin ensi vuodeksi. Kyllä, niin vain oli tehtävä. Töissä sovitaan tapaamisia jo ensi vuodelle. Harrastuksista ilmoitetaan ensi vuoden turnauksia ja leirejä. Ja, kun kuulun siihen ryhmään, jotka kirjoittavat asiat muistiin perinteiseen kalenteriin, en siis kännykälle tms.
Kotiimme kotiutui tämä hauska vuosikalenteri. Lapset hieman kyselivät miten kalenteria luetaan, ylhäältä alaspäin, vasemmalta oikealle vai toisinpäin. Saattaa olla että kalenteri on enemmän sisustuselementti kuin varsinaiseen tarkoitukseensa. Merkintöjä siihen kun ainakin on hieman hankala mahduttaa.  

Sekä perinteinen pöytäkalenteri jossa on runsaasti tilaa kirjoittaa. Mahtuu siis merkitsemään jokaisen perheenjäsenen menot. Joten, nyt kuljenkin lähes kaksi kuukautta laukussani kalenterit kuluvalle ja tulevalle vuodelle.
Kalenterihankintaa suunnitellessani ajattelin, olenko liian aikaisin liikkeellä. Mutta, ei. Kaupoissa oli jo runsaasti vaihtoehtoja. Ja, oikeastaan saatoin olla juuri sopivaan aikaan liikenteessä kun tarjonta oli niin runsasta. Sain valittua juuri sen mallin, koon ja värin kuin halusinkin.

Vaikka kalenterit onkin nyt hankittu. Ei vielä lähdetä odottamaan vuoden vaihtumista. Vaan nautitaan näistä hyvinkin kauniista syksyisistä, ei niin marraskuulle tyypillisistä päivistä. Ja, pikkuhiljaa täälläkin aloitetaan joulun odottamista.

Mutta, kuitenkin ennen tätä kaikkea, vietetään oikein rauhallinen viikonloppu ja juhlitaan rakkaita Isiä!


Kaisa

Kommentit

 1. Minäkään en osaa edelleenkään käyttää kännykän kalenteria. Perinteinen taskukalenteri minulla olla pitää, johon vähintäänkin kaikki tärkeät ja muistettavat asiat kirjoitan ylös.

  PS. Blogissani on sinulle tunnustus ja haaste :)

  VastaaPoista
 2. Hienon kalenterin olit hankkinut. Olen muuten ihan samanlainen kuin sinäkin, luotan tuollaiseen konkreettiseen paperiseen versioon. Jotenkin vain hahmotan omat ja muiden menot paremmin sellaisesta perinteisestä mallista.
  Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua ja tosiaankin juhlitaan kaikkia isiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka paljon käytänkin tietokonetta, on kalenteri oltava ns paperilla. Tässä kohtaa en pysty "luottamaan" mihinkään pilvipalveluun. :)

   Poista
 3. Tyylikäs kalenteri! Sisustuskalenteri! En ole noin kaunista kalenteria nähnytkään. Me saamme aina joululahjaksi valokuvakalenterin, hauska sekin. Kyllä se paperikalenteri pitää myös olla olemassa, vaikka sähköistä kalenteria ja muistiota tuleekin käytettyä.
  Tulin sivuillesi Anskun kautta (Tuulta ja tyrskyjä- blogi) Olin Anskulle laittanut tuon Starlight- tunnustuksen ja haasteen, ja sinä sait sen Anskulta. Ja löysin täältä kauniin blogin. Ja lukijaksi jään.
  Terveisiä lähettelee Tuula / Tuula's life

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja, tervetuloa Tuula lukijaksi. Toivottavasti viihdyt mukana!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti