3. adventti

Tänään saamekin sytyttää jo kolme kynttilää. On siis jo kolmas adventti. Joulu on pian täällä. Kylläpä aika on mennyt taas nopeasti. Juuri oli ensimmäinen adventti ja joulukuu alkoi. Nyt on jo joulukuun 13 päivä, Lucian -päivä. 
Pääsin perjantaina osallistumaan esikoiseni koulussa pidettävään Lucia -juhlaan. Lapseni luokka rinnakkaisluokan kanssa olivat vastuussa esittämisestä. Oli valittu kaunis Lucia-neito, joka kauniilla laulullaan ja esiintymisellään toi valon. Poikani muiden poikien kanssa oli komea kuoro lavalla. Ei tuota esitystä voinut katsoa silmät kostumatta. 

Toivotankin kaikille oikein hyvää Lucian-päivää ja kolmatta adventtia. Niin kuin Lucia tuo valon, niin toivotaan että mekin täällä etelässä saisimme valon, valkeuden lumen muodossa.

Kaisa

Kommentit

 1. Hyvää Lucian päivää sinne ja 3. adventtisunnuntaita! Tuolla juhlassa on taatusti ollut kaunis tunnelma. Enpä ihmettele ollenkaan, jos silmäkulmat ovat kostuneet. Josko tänne tosiaankin saataisiin edes hitusen valkoista lunta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä äiti on kyllä aikamoinen vetistelijä, näissä lasten joulujuhlissa. Valoa ja valkeutta odotellen. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Lucia-juhlat ovat niin koskettavan kauniita, varsinkin kun oma lapsi / lapset ovat mukana esityksessä. Ei siinä kenenkään vanhemman tai isovanhemman silmät varmaankaan kostumatta jää.
  Täällä taivas vihmoo räntää ja kohta on lähdettävä koirien kanssa lenkille, että ehdin vielä ennen iltavuoroa. Lumen tuomaa valkeutta ja puhtautta edelleen odotellessa, toivotan teille oikein hyvää 3. adventtia ja Lucian päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on kauniita tilaisuuksia. Ja, vieä kun oma lapsi on esiintymässä, tunne on voimakas. Onneksi pääsin töistä välillä osallistumaan tähän ko juhlaan.

   Voi räntäsade, tulisi nyt hiukan pakkasta. Sitä odotellen... Mukavaa työvuoroa sinulle Ansku ja alkavaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti