Sunnuntain sulatus

Joulunpyhät sujuivat mukavasti, rauhallisesti yhdessä koko perheen voimin. Olemme nauttineet toistemme seurasta, pelannut pelejä, syönyt hyvin, nukuttu pitkään, käyty kylässä ja oltu vaan. Joulurauha on toteutunut ainakin meidän perheessä.
 
Tänään olikin mukava herätä kirpsakkaan pakkasaamuun, auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Ilma oli mitä kaunein ja kutsui lenkkeilemään.
 
Pukki toi koululaisille Action-kamerat. Joten, yhteiselle ulkoilulle ei heitä kovin paljoa tarvinnut houkutella. Kamerat kiinni pyöräilykypäriin ja ei muuta kuin lenkille.
Lenkki tuli kyllä tarpeeseen. Joulunpyhät olivat onnistuneet, mutta tuo jatkuva syöminen sai ainakin minun puolestani riittää. Joten, lenkki oli oikein kunnon sunnuntain sulatus.
 
Jotta, koululaiset pääsivät testaamaan kameroitaan oli lenkki myös sen mukainen. Vauhtia ja vaihtelevaa maastoa. Saimme mieheni kanssa juosta oikein kunnolla, jotta pysyimme poikien perässä.
 
Rannalla pysähdyimme ja nautimme auringonpaisteesta. Sekä, ihailimme jäätyneitä kaislikoita sekä kiviä. Vesi oli edelleen aika korkealla ja osa laitureistakin oli veden alla. Lunta ei täällä meillä ole oikeastaan lainkaan. Mutta, kyllä tällainen aurinkoinen pakkaspäivä on kaunis ja piristää kummasti.
 
 
Kauniista ilmasta ja auringosta nauttineena jaksaakin aloittaa vuoden viimeisen viikon.
 
Kaisa
 


Kommentit

 1. Olette kuvista päätellen ilmeisesti pyöräilleet meidän kulmilla. Meillä kinkun sulatusta harrastettiin tänään tekojäällä. Jopa minä luistelin 1,5 tuntia...sen jälkeen pystyikin syömään hyvällä omatunnolla suklaata. Oikein mukavia viimeisiä tämän vuoden päiviä teille kaikille...ja paljon mukavaa actionia pojille!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä me teidän läheltä ajeltiin kohti rantaa. Eilen oli mitä mahtavin ilma lenkkeilyyn ja luisteluun. Toivottavasti ilmat jatkuvat mukavina!

   Poista
 2. Ulkokuvia, ihania! Nuo action-kamerat ovat mainio lahja. Loistava motivaattori ulkoiluun!
  Mutta kyllä nämä kuvat muutenkin houkuttavat ulkoilemaan, niin kirpakan raikkaita ovat.
  Kiitos yhteisestä blogivuodesta, se jatkuu...
  Hyvää ja kaunista tulevalle vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2016!

   Poista

Lähetä kommentti