Oletko sä nyt kaunis?


Kerroin edellisviikolla aamupalapöydässä lapsille, että menen iltapäivällä käymään kauneushoitolassa. Ei kannata siis soittaa koulun jälkeen, koska en pysty vastaamaan. Aamulla tuntui kuin olisin puhunut tyhjille seinille, kukaan ei kommentoinut asiaa mitenkään. Sen verran kyllä kuuntelivat, että eivät koulun jälkeen soittaneet minulle niin kuin normaalisti. Eli, jotain sentään  olivat kuunnelleet.

Kun sitten saavuin kotiin kauneushoitolasta rentoutuneena, oli vastaanotto kotona, ei nyt mitenkän niin kovin imareteleva. Vai, pitäisikö nyt sanoa, että vastaanotto oli kotona rehellinen.


Nuoruudessa sain nauttia siitä, kuinka ihoni oli tasainen eikä juurikaan mitään näppyjä kasvoilleni ilmaantunut. Sain syödä suklaalevyn jos toisenkin, eikä ihoni reakoinut mitenkään. Peitepuikkoon ja muihin vastaaviin tuotteisiin olen tutustunut vasta nyt aikuisena. Mitkä nykyään kuuluvatkin vakiotuotteisiini meikkilaukussa.

Nykyään ruokavalio, stressi, niukat yöunet näkyvät heti kasvoillani erinäköisinä näppyinä. No, en edelleenkään voi sanoa että kärsisin mistään ongelmaihosta, mutta ei niitä nyt salaamaankaan pysty. Kauneushoitolassa käynnit kuuluvatkin nykyään säännöllisiin menoihini. 

Ja, onhan nuo hetket minun omaa aikaani. Käynnit eivät ole pelkästään käyntejä ihonpuhdistuksessa vaan samalla saan rupatella ihanan Nooran kanssa, elämän pienistä ja suurista asioista.

Nooran pienestä ja sympaattisesta ekohoitolasta saat neuvoja terveelliseen ruokailuun, miten lisätä luonnosta saamia kasveja omiin ruokatottumuksiin. Hoitolasta löydät niin meikit kuin erilaiset ihonhoitotuotteetkin asiantuntevan palvelun lisäksi.


Kun sitten saavun kotiin tuolta kauneushoitolasta, mieli oli virkistynyt ja hartiaseudun hieronta oli aukaissut pahimmat lukot, kulmat oli jälleen ojennuksessa ja kasvot olivat saaneet hieronnan sekä puhdistuksen. Oloni oli mielestäni kaunis ja puhdistunut. 

Toistamieltä olivat pojat, kun kysyivät että : Oletko sä nyt kaunis? Kasvot olivat punaiset ja kasvojenihosta kun oli muutama näppy löytynyt mitkä hieman olivat saaneet myös kohtelua osakseen, on myönnettävä että en minä nyt niin kovin kauniilta kasvoistani näyttänyt. 

Kuopuskin jatkoi vielä : Etkö ollut siellä Nooran kauneushoitolassa? No, olinhan minä. Kuopus muisti kuinka Noora on meikannut minut ja näky on tällöin ollut kyllä jotain aivan muuta kuin nyt.


Itse en voinut kuin nauraa. Ihanan rehelliset pojat!

Mitenkäs siellä? Kuuluuko kauneushoitolassa käynnit arkeesi vai riittääkö ihonpuhdistukset kotikonstein?

Aurinkoista syyspäivää!

Kaisa

Kommentit

 1. Itse koetan käydä pari kertaa vuodessa puhdistamassa ihoa. Ennen kävin useammin mutta hiljalleen käynnit harvenivat, suurimmaksi osaksi rahan, mutta myös ajan takia. Pari kertaa vuodessa ammattilaisen tekemä puhdistus tekee kuitenkin hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihana käydä ammattilaisen tekemässä ihonpuhdistuksessa, vaikka kotonakin puhdistus toki kuuluu jokapäiväisiin rutiineihin!

   Poista
 2. Lasten suusta tulee totuus, nämä ovat tälläisiä juttuja, joita on hauska laittaa ylös ja jälkeen päin muistella! :)

  Ihanaa syysviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! :) Kuopus on niin aito ja rehellinen.
   Ihanaa viikkoa myös sulle! <3

   Poista
 3. Ihanat pojat :) Kyllä mä pyrin pari kertaa vuodessa käymään kasvohoidossa, ihanaa luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Ihonpuhdistuksessa käyminen on niin luksusta!

   Poista
 4. Kauneushoitolassa saisi kyllä käydä itsekin useammin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti