ONKS AVAIMET MUKANA?


Kuuluu meillä lähes joka päivä kysyttävän, aina kun ne avaimet eivät ole olleet mukana. Kuluneen syksyn aikana on harjoiteltu kuopuksen koulumatkan kulkemista, koulutavaroista ja avaimista huolehtimista. Paljon muistettavaa pienellä koululaisella.

Pääsin tekemään yhteistyötä Laa Laa Living kanssa ja mikä sen parempi paikka on säilyttää avaimia, kuin seinäristikko. Ristikkoon saa koukkujen sekä klipsien avulla kiinnitettyä tärkeitä papereita ja laittaa vaikka avaimet roikkumaan. Kiinnitin ristikon kodinhoitohuoneemme kaapinpäätyyn, josta avaimet on helppo napata mukaansa ja vilkaista muistilapulta mitä tänään olikaan ohjelmassa. 


Ristikko on tyylikkään musta, metallinen ja suomalaisen pariskunnan suunnittelema. Joten tämä yhteistyö olikin erittäin mukava, kun pääsin tänne blogiin esittelemään suomalaista osaamista. Ja, sitähän täältä meiltä kotimaastamme löytyy.

"Suomalainen sisustusmerkki Laa Laa Living syntyi vuonna 2017 ihanasta ideasta, suurista unelmista, ripauksesta rohkeutta sekä hyppysellisestä hulluutta. Merkin loivat Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdisti intohimo kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus.""Pian Vesa ja Annika kuitenkin huomasivat, että elämän muiden osa-alueiden kiireet alkoivat painaa päälle eivätkä he päässeet kehittämään ideaansa ja rakasta tuotemerkkiänsä enää sitä tahtia kuin haluaisivat. Vuonna 2019 he alkoivat etsiä työlleen seuraajaa, joka olisi valmis viemää Laa Laa Livingin tarinan uudelle tasolle."
"Kaikki siinä tuntui tutulta, omalta ja oikealta! Annalla oli ennestään kokemusta tarvittavilta osa-alueilta, joilla Laa Laa Livingiä voisi lähteä viemään myös maailmalle. Vesan, Annika ja Annan ajatukset kohtasivat nopeasti ja alle viikossa oli tehty suunnitelmat ja muutokset Laa Laa Livingin siirtämisestä Annan hoiviin."

"Tuotteet tullaan jatkossakin suunnittelemaan Suomessa, jotta voimme ylpeydellä sanoa niiden olevan pohjoismaalaista ja suomalaista designia. Seinäristikoiden valmistus jatkuu Virossa, jotta voimme valvoa niiden tuotantoa tarkasti ja pitää sen mahdollisimman lähellä."

Ristikko on tyylikäs ja siihen on mukava kerätä erilaisia kollaaseja kuvista tai korteista. Tai, kiinnittää mukavia viestejä, ihan vaan päivän piristykseksi. Toisaalta, vaikka ristikkoon mahtuu useampikin viesti, on ristikko tyylikäs seinällä lähes tyhjänäkin. 

Meillä ristikko löysi paikkansa kodinhoitohuoneesta, mutta ristikon voisi hyvin laittaa ihan minne muuallekin kodin tiloista. Isommat koululaiset ehdottivatkin, että ristikon olisi hyvin voinut laittaa heidänkin huoneisiin, ilmeisesti muistitaululle olisi sielläkin käyttöä.


Yhteistyön tiimoilta Laa Laa Living tarjoaa teille lukijoille alennuskoodin, eli kun teet tilauksen 13-15.9. aikana ilmoitat koodin BASIC, saat 25% alennuksen Basic-ristikosta (alennuksen voit käyttää kaikkiin neljään värivaihtoehtoon).


Kaisa


Kaupallinen yhteistyö: KidSpot ja Laa Laa Living


Lainatut tekstit Laa Laa Livingin -nettisivuilta.

Kommentit

 1. Näyttää kivalle sisustuselementtinä tuo ristikko.Tärkeää saada ne avaimet talteen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ristikko tuo kyllä kivaa ilmettä muuten aika vaaleaan kodinhoitohuoneeseen. Kaunis sisustuselementti, minne saa kiinni tärketä paperit ja tavarat!

   Poista
 2. Kiva idea ja kivä sisustusjuttu tuo. Muistan kyllä miten itselläkin oli avain naulassa koululaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ristikko on kyllä kiva kun siinä on nuo koukut, joihin saa avaimet tms roikkumaan ja näin aina tallessa. :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä kiva tuote ja tuo vähän särmää sisustukseen. Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä mukava ja ristikkoon on helppo kiinnittää muistilaput tai koukkuihin avaimet tms.

   Poista

Lähetä kommentti