SYYSKUU


Syyskuu on kiitänyt ohitsemme kauniina ja lämpimänä. Toki olemme saaneet nauttia myös syksyn kirpsakoista aamuista sekä hämärtyvistä illoista. Syksy on tehnyt tuloaan, kotona tunnelma on muuttunut astetta lämpimämmäksi sisustuksen suhteen ja kynttilöitä on aseteltu pöydille palamaan.

Arki on näyttänyt kaikki värinsä, niin kiireinä kuin ihanina rauhallisina koti-iltoina. On luettu yhdessä kokeisiin ja käyty harrastuksissa. Lähdetty extemporee naapurikaupunkiin syömään. Vietetty yhdessä aikaa niin kotona kuin lenkkipolullakin.

Oikein ihanaa alkavaa lokakuuta!

Kaisa

Kommentit

 1. Kuulostaa mukavalta syksyn vastaanotolta:) Leppoisia syyspäiviä ja hyvää alkanutta lokakuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saikin ajella varovaisesti töihin kun paikkapaikoin tiet oli jäässä. Samalla kun ajeli varovaisesti sai nauttia auringosta mikä paistoi kirkkaalta taivaalta ja kauniista väriloistosta mitä ruska meille tarjoaa.
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Lempeä ja lämmin syyskuu meni menojaan yhdessä hujauksessa. Tällä vauhdilla jos aika kiitää, niin tässähän täytyy alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan jouluun ;)
  Kynttilät ja lämpöiset sävyt sisustuksessa kuulostavat kutsuvilta ja kotoisilta. Oikein ihanaa lokakuuta sinne sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu <3 Syksy ja hyggeily siirtää väistämättä ajatukset myös jouluun. Mutta, vielä maltan joulun suhteen ja nautin kauniista väriloistosta mitä ruska meille tarjoaa.
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nautitaan lokakuusta ja tästä kauniista väriloistosta mitä luonto meille tarjoilee!
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta. <3 Nyt on syksy kauneimmillaan ja nautitaan siitä, kunnes puut heiluvat tuulessa ruotoina vaan. <3 Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan väriloistosta, ennen pimeää ja harmaata jaksoa. Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 5. Ihanan kuuloista, juuri syksyn puuhia parhaimmillaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti