Syksy on tuonut kahvilan kotiin

Tällä viikolla on saanut tuntea, kuinka syksy on saapunut pimenevine iltoineen ja viileine aamuineen. Kaapinkätköistä on saanut etsiä hanskat käteen ja huivin kaulaan, oi miten onkaan ihanaa kun saa taas oikein pukeutua lämpimämmin. 

Vaikka pidän kesästä ja lämmöstä, nautin joka syksy siitä kun ilmat viilenee ja sukat on taaas puettava jalkoihin. Kotona tulee vietettyä enemmän aikaa ja samalla katsottua kotia uusinsilmin. Syksyinen sisustuskärpänen on muuttanut meille.Syksyistä väriä on näkynyt kotona luonnonmateriaaleina, oksina ja heininä. Jos kaapinkätköistä on kaivettu pipot ja muut esille, niin samoin on esille nostettu myös tyynynpäällisiä ja vilttejä. Samalla kun kaipaa lämpimänpäävaatetta, kaipaa myös sisustukseen lämpöä.

Kotoilun lisäksi pieni leipuri on myös muuttanut meille ja olemmekin poikien kanssa leiponeet useampana päivänä niin makeaa kuin suolaistakin. Ja, mikä onkaan mukavampaa kuin kattaa kahvila kotiin, nauttia uunituoreista herkuista lämpimän teekupposen kaverina.

Takkaan on sytytetty ensimmäiset tulet ja miten ihanaa lämpöä tuo aito tuli tuokaan. On rentouttavaa istua takan edessä ja katsoa miten puut palavat. Syksy ja kotoilu on ihanaa, nautin myös tästä vuodenajasta. Ihanat neljä vuodenaikaamme! 


Näkyykö syksy teillä vai jäitkö kaipaamaan kesän lämpöjä?

Kaisa

Taulu saatu yhteistyössä Poster Storen kanssa.

Kommentit

 1. Aivan ihana postaus! <3 Niin syys ihminen kun olen niin tälläisiä on aivan ihana lukea! :)

  Kaunista syysviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Syksy on niin ihanaa aikaa. Ulkona saa väriterapiaa ja sisällä saa polttaa kynttilöitä sekä käpertyä vilttiin.

   Poista
 2. Valmiina syksyyn, kotoiluun ja shaalin alla lämmittelyyn ja joka pv nautin Pumpkin Spice latten, Aah. Ihania syyspäiviä Kaisa💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nautitaan syksystä ja kirpsakoista aamuista.

   Poista

Lähetä kommentti