Al Bastione

Kevät ja hiihtolomat lähestyvät. Joten, ajattelin laittaa vinkkausta ravintolasta Tallinnassa.

Tämä ihastuttava ravintola sijaitsee aivan Tallinnan vanhan kaupungin "portilla", kukkakujaa vastapäätä. Kun kävelet jalkakäytävällä, et välttämättä osaa ajatella astuessasi sisään kahvilaan, että löydät yläkerrasta viihtyisän pizzeria Al Bastionen.
Leveillä ikkunalaudoilla paloi lukemattomia kynttilöitä. Lattialankut narisivat, avokeittiöstä saatoit seurata kuinka kokit valmistivat pizzoja kiviuunissa sekä erilaisia grilliruokia hiilloksella.
Ravintolassa oli otettu hyvin huomioon lapset. Niin leikkinurkkauksella kuin annoksissakin. Lastenpizza oli jo niin hauskan näköinen, että maistui hyvin pienille leikkijöille.
Palvelu pizzeriassa oli hyvää ja voimmekin suositella paikkaa Tallinnassa vieraileville. Sisäpihalla oli terassi, joten paikka on varmasti mukava myös kesällä vieraileville.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja helmikuuta!

Kaisa

Kommentit

 1. Onpas ihanan tunnelmallisen näköinen paikka. Täytyypä muistaa käydä seuraavaksi, kun käymme Virossa. Meillä jää nämä Tallinnan paikat katsomatta, kun matkamme jatkuu useimmiten Tallinnan ulkopuolelle. Kiitos tästä vinkkauksesta ja oikein mukavia helmikuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime reissulla kun Tallinnassa olimme, haimme meille uusia ravintoloita. Ja, tämä oli yksi niistä. Helposti, ainakin kun lasten kanssa matkustaa, menee niihin samoihin tuttuihin ravintoloihin. Mutta, nyt etsimme uusia ja erityylisiä paikkoja.

   Poista
 2. Kiva vinkki. Tallinna on yksi lempipaikoistamme. Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Ajattelin vinkata vielä mm yhdestä toisestakin ravintolasta. Joten, pysyttelehän linjoilla! :) Ja, kiva kun poikkesit blogissani, täytyykin piipahtaa vastavierailulla. Mukavaa tiistaita!

   Poista
 3. Itse en ole Tallinnassa käynyt, mutta pitää pitää mielessä, jos joskus menen. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on mukava kaupunki. Siellä on paljon katsottavaa sekä tekemistä kaikenikäisille, ja sinne on helppo/nopea matkustaa. Suosittelen jos pitää suurkaupungin vilskeestä.

   Mukava kun poikkesit blogissani, täytyykin tulla käymään vastavierailulla! Niin, ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt mukana matkassa!

   Poista
 4. Voi, kuulostaa kivalta. Ollaan käyty Tallinnassa viimeksi kun ei ole ollut lapsia, eli yli 11 vuotta sitten. Vähän ollaan mietitty, josko enskesänä mentäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on kyllä kiva kohde myös lasten kanssa. Kiva kun poikkesit blogissani, tervetuloa toistekin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti