Vaimo bloggaa, kokeillaanpa...Älylaitteiden käyttö lisääntyi perheessämme alkuvuonna 2015 (14.5.2015, näkyy kuulemma blogin reunassa), jolloin vaimo alkoi kirjoittamaan blogia. Vai onko siitenkin niin, että jokaisen tarve "ohimennen" kurkata jotain tärkeää netistä on tätä päivää, eli syy laitteiden käyttöön saattaa olla joku muu, nykyaika, no se siitä...???

Iltauutisia katsellessamme (vanhempien omaa aikaa), jota tietenkin höystetään tabletin räpläilyllä, kysyin Kaisalta, että miten SOMEttaa? Vastaus: "Blogia päivitän, sinäkin voisit tänne joskus kirjoittaa jotain". Naurahdin takaisin ja sanoin, että ei taida olla minun juttujani (no tässä sitä nyt kirjoitellaan). Tämä johti uuteen uutispurskeeseen, minkä aiheena oli blogi. Miehet kirjoittavat "kuulemma" paljon blogeja ja jotkut pariskunnat jopa yhdessä. Tuota asiaa en niellyt samalla vakavuudella kuin Maijan lukemia uutisia. Niinpä sain melko kattavan tietopläjäyksen blogeista ja niiden kirjoittajista.

Asia jäi kuitenkin sen verran mieltä kalvaamaan, että pohdin omaa aihettani, mistä kirjoittaisin jos moista harrastaisin... Mitä jos joku kaveri saa tietää... Kokeillaan kuitenkin (vastapalveluksen toivossa)...

Aihetta josta haluaisin julkisesti kirjoittaa ja mietiskellä en keksinyt, niinpä lainasin tämän blogin pääaiheita (”julkisesti kirjoittaa” ei tarkoita että yleensäkään kirjoittaisin paljon).

Sisustus: Verhot ja tyynyt, eipä taida kannattaa, koska en nytkään huomaa uusien verhojen ja tyynyjen ilmestyneen. Onneksi isommat pojat ovat oppineet pelastamaan isän tältä nololta tilanteelta. Verhot ja tyynyt ovat hienoja ja kuuluvat kotiimme. Sen sijaan autotallin hyvästä työvalaistuksesta ja toimivasta hyllyratkaisusta voisin jotain kirjoittaa, mutta mahtaakohan kiinnostaa lukijoita...

Ruoan laitto ja leipominen: Tähän osallistuu meidän perheessä kaikki. Jokaisen toimenkuva on syytä selvittää ennen työhön ryhtymistä, koska muuten käsiä on paljon samassa kulhossa. Omaan päähäni ei montaa reseptiä mahdu ja niinpä sitä mennään aika lailla kastikelinjalla, milloin jauhelihaa ja milloin kanaa. Keittojen pääraaka-aine on muuten sama. Leipomisesta on vähemmän kerrottavaa. Pullaa ja kääretorttua olen joskus tehnyt. Ahaa, sienikeitto meinasi unohtua, se on "bravuurini" tai ainakin kaikki meidän perheessä sitä syö ja on sitä muutamalle kaverillekin syötetty.

Unelmointi ja haaveilu: Hankala aihe, näistähän ei tällainen minunkaltainen suomalainen mies kirjoittele nettiin mitään.
Eihän tämä niin paha homma ollut, palautteen saa vaimo jos sellaiseen on aihetta, eikä siitä kannata minun välittää.

Kuva pitää ilmeisesti olla jokaisessa "postauksessa" ja mielellään vaikka useampi. Tässä kuitenkin yksi kesäkuva saaristosta, tarkkasilmäinen voi nähdä upean kaislapurren lipuvan kuvassa. Näiden rakentelu ja uittaminen on mukavaa puuhaa ja samalla voi vaikka unelmoida ja haaveilla.

Kavereille tiedoksi, tälle kirjoittelulle on selitys valmiina...

Hyvää viikon jatkoa!

T. Bloggausta sivusta seuraava

Kommentit

 1. Hei, onpa hieno homma, että siellä on mieskin saatu kirjoittamaan blogia. Ilmeisesti kirjoitusaiheet olisivat totisesti erilaiset, jos blogin pitäjänä olisi mies , johtuen noista erilaisista kiinnostuksen kohteista :). Olipa hyvä, että mieskin kokeili tätä hommaa ja toivottavasti käy täällä aina silloin tällöin myös bloggaamassa. Hyvin on koulutus sujunut. Mukavaa viikon jatkoa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisivat tosiaan olla hieman erilaisia aiheita, jos mies blogia pitäisi. Jää nähtäväksi, kuinka usein hän vierailee täällä blogin puolella! :)
   Kiitos kommenteista! Kaisa

   Poista

Lähetä kommentti