Höyhenen kevyttä

Tänä keväänä meillä on tehty remonttia koululaisten huoneisiin sekä ehostettu paattia aika paljon. Muu koti onkin saanut elää omaa elämäänsä rauhassa. Olohuone on ollut läpikulkupaikka, en muista koska viimeksi olen siellä istunut. Vapaat hetket olen maalannut listoja, ommellut verhoja... Ikkunat odottavat pesijäänsä.

Pääsiäiseen valmistautumisen aloitin hyvissä ajoin. Mutta, siihen se siten jäikin. No, tuleehan tuo pääsiäinen ilman suurempaa hössötystäkin.
Vaikka ohjelmaa onkin ollut riittävästi, ehdin pyörähtämään pikaisesti kaupoilla. Ja, niinhän siinä kävi, että en päässyt kaupasta pois tyhjin käsin. Nämä ihastuttavat, höyhenen kevyet lasimunat lähtivät mukaani.

Munat olisi voinut ripustaa oksaan roikkumaan. Mutta itse laitoin munat tuohon olohuoneen pöydälle, valkoisen helmililjan kaveriksi.
Pöydällä munat ovat aikamoisella vaaravyöhykkeellä. Herättävät suurta kiinnostusta kuopuksen mielessä. Mutta, toisaalta ovat myös hyvää harjoitusta, kaikkeen kun ei tarvitse koskea eikä heittää. Katsotaan, säilyvätkö lasimunani ehjänä säilytykseen saakka.

Itse toivon että näiden neljän vapaan aikana, saan nukkua pitkään ja ehdin nauttimaan aurinkoisesta ilmasta!

Toivotan teille kaikille lukijoille oikein rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä!

KaisaKommentit

 1. Kauniit lasimunat
  Ihanaa pääsiäistä sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Lueskelin tässä juuri viimeisimmät postauksesi ja ihastelin kuviasi kauniista, kivoista ja käytännöllisistäkin asioista, joita kodistanne tällä hetkellä löytyy.
  Itse en ole ehtinyt panostaa juurikaan muuhun kuin työntekoon ja vähäisenä vapaa-aikana ulkoiluun, enkä paljon muuta ehdi näiden pääsiäispyhien aikanakaan tehdä. Ikkunat odottavat täälläkin pesijäänsä, vaan odottakoot vielä tovin jos toisenkin ;)
  Kuten viisaasti totesit, tuleehan se pääsiäinen vähemmälläkin hössötyksellä ♥
  Nuo lasimunat ovat kyllä tosi kauniit! Toivotaan että kuopus saa hillittyä itsensä ja ne säilyvät ehjinä ainakin näiden pyhien ajan :)
  Rentouttavaa ja rauhallista pääsiäisen aikaa myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ne likaiset ikkunat odottavat, eivät karkaa minnekään. :) Koululaisten huoneet ja ikkunat tuli pestyä remonttien yhteydessä, joten hyvä alku. :)
   Kuopus on pysynyt erossa lasimunista, ehkä tuo 3-vuotiaan "uhma" alkaa helpottamaan ja pikku hiljaa ymmärrys lisääntynyt. :)
   Tsemppiä työrupeamaan!

   Poista
 3. Sitä aurinkoa täälläkin odotellaan... haaveissa grillikauden avajaiset :)
  Mukavaa pääsiäistä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ole aurinko edes näyttäytynyt, sadetta sitäkin enemmän.
   No, meneehän nämä vapaat näinkin!

   Poista
 4. Kauniit ja herkät pääsiäismunat! Meidän piti lähteä mökille, mutta huonohko keli muutti suunnitelmia. Huomenna uusi yritys. Oikein mukavia pääsiäisen pyhiä!

  VastaaPoista
 5. Upeat lasimunat. Sma täällä, hyvissä ajoin aloitettu valmistautuminen mutta mihin hävisi aika ja päivät? Yhtäkkiä oltiinkin jo pääsisäisessä ja häthätää rairuohot itää :D No ei se mitään pääsiäinen tuli siitä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, pääsiäinen tuli vaikka rairuoho ei ollutkaan vielä kuvattavassa kunnossa ja kukatkin on niin nupuillaan. :) Täällä harmaata ja sataa, ei ulkoilukaan innosta. No, voihan lomalla vaan köllöttääkin sisällä. ;)

   Poista
 6. Toi pitkään nukkuminen olisi kyllä suuri haave. Tänäänkin uni loppui kuuden jälkeen murrrrr. Mutta olenpa ehtinyt rauhassa lukea blogeja.
  Täällä tuntuu että jatkuvasti voisi maalata tai entrata jotain nurkkaa. Mies ei tahdo pysyä enää mun kanssa kärryilläkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuota remppaa löytyy. Täytyy ehkä pitää pieni tauko, saa miehen taas innostumaan. ;)

   Poista
 7. Kauniita pääsiäismunia. Muutenkin teillä on todella kaunista :) ikkunat huutelee täälläkin pesijäänsä, kunhan vain ehdin niitä pesemään kaiken tämän remontoinnin ohella :)

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oneksi nuo ikkunat on niin luotettavat, odottavat kyllä pesijäänsä. ;) Tsemppiä remppaan!

   Poista
 8. Oi kuin kauniilta näyttää :) Oikein ihanaa pääsiäistä teille ja toivotaan että lasimunat säilyvät ehjinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että lasimunista iloa jatkossakin.

   Poista
 9. Oioi, olet löytänyt valkoisen helmililjan<3 Kauppareissullani yritin niitä etsiskellä, mutta en ehtinyt useampaan kauppaan niitä metsästämään. Tosiaan, teillä on samansuuntainen pääsiäisväritys kuin meilläkin<3
  Aurinkoista pääsiäisoloa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustan kukkakaupasta löysin pari valkoista helmililjaa ja mukaanihan tietenkin otin. :) Tämä väritys on kyllä hyvä. :)
   Pääsiäisen jatkoja!

   Poista
 10. Ihania lasimunia! Täälläkin pitäs pestä ikkunat...Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulen että ikkunat saavat vielä hetken odottaa, täällä meillä. Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

   Poista
 11. Onpa kaunis asetelma! Mukavaa pyhäpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja, hyvin on saanut tavarat pysyä paikoillaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti