Paperi loppu

Onko teillä loppunut koskaan piirustuspaperi? Meiltä on "loppunut". Tai, ainakin mielenkiintoisempaa oli piirtää vaatekaapin päätyyn. No, tämä piirtäminen ei tapahtunut ihan eilen, vaan kuusi vuotta sitten, kun juuri olimme muuttaneet uuteen kotiin.

Tämä taideteos syntyi mustalla tussilla, joka oli eksynyt lastenhuoneeseen pienten uteliaiden poikien mukana isän työkalupakista. Vaikka saimmekin tussin aika hyvin lähtemään pois, jäi tuohon vaatekaapin päätyyn muisto tästä taiteiluhetkestä.

Seinä on siis muistuttanut taiteilusta pitkään. Päälle on kiinnitetty taideteoksia ja lukujärjestystä. Mukavaa ratkaisua on mietitty, ei vaan ole tullut mieleen muuta kuin uuden päädyn hankkiminen. Tähän emme kuitenkaan ole lähteneet. Onneksi näitä tilanteita, jolloin paperi olisi loppunut, ei ole tapahtunut muita.
Esikoisen huoneen remontin yhteydessä, kaupasta löysin tätä liitutaulutarraa. Keskimmäinen innostuikin ideastani, liimataan tähän kaapin päätyyn liitutaulutarraa. Ja, tämä työhän sujui häneltä varmasti paremmin kuin minun tekemänä. Ainakin kun kirjoja olen päällystänyt, niin kovin helposti jää ilmakuplia. Tähän päätyyn ei ilmakuplia jäänyt, vaan lopputulos oli erittäin siisti. 
Nyt on paikka johon saa luvalla kirjoittaa tärkeät tiedot ja sinitarralla kiinnittää mielenkiintoiset kortit sekä kuvat. Lopputulos on siis siisti ja muutenkin olen todella tyytyväinen. Tarra oli helppo laittaa paikoilleen ja edullinen ns remontti.

Esikoinen tykästyi myös tähän "muistitauluun". Joten, taidankin hakea toisenkin rullan. Tarran saa helpolla pois,  joten kun kyllästyy poistaminen ei ole suuri operaatio.

Täällä esikoisen huoneesta puuttuva kaluste, puuttuu edelleen. Toimitusajat eivät näytä pitävän. Mutta, yritetään olla kärsivällisiä, eiköhän kaluste pian saavu. Ja, jottei remonttivälineitä tarvitse kiikuttaa liian kaus, keskimmäisen huoneessa alkaa ilmeisestikkin vastaava remontti kuin esikoisella.

Nyt treeneihin kuskaamaan...

Kaisa
Kommentit

 1. Tosi kätsyä tuo liitutaulutarra ja kiva idea laittaa sitä kaapin päätyyn! Meiltä löytyy yksi pilalle tussattu tuoli, harmi kun siihen ei voi tuota tarraa hyödyntää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tuolissa tarra ei valittettavasti kyllä pysy. Täytyy toivoa että piirtelyä muualle uin paperiin ei enää meillä satu, eikä teilläkään. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Tosi kiva, mistäs löysit tarraa? :) itse olin ajatellut laittaa esikoisen huoneeseen kaappeihin liitutaulumaalia, mutta tämähän olisi fiksumpi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen tuota tarraa käyttämään. Meillä oli tuota maalattavaa liitutaullumaalia seinässä, aika hiominen oli pois, kun tapetoimme seinän.
   Meillä tuota tarraa oli myynnissä tapettikaupassa.
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Hyvä idea! Meillä juuri tänään päivitettiin kevätkuva tauluun, jonka lasin päälle laitoin samaista tarraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tällainen ratkaisu, katsotaan mitä seuraavaksi kun kyllästytään. Täytyy olla tyytyväinen että ei enempää ole vastaavaa piirtämistä tapahtunut.
   Jään odottamaam kevättaulun näkemistä!
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Hih samalla tavalla tainnut meilläkin käydä. Lattiasta löytyi kerran mustekynällä tehtyä piirrosta ja samaisella kynällä tapettiin tehtyä kirjoitusta. Kiva idea laittaa liitutaulutarraa kaapinoveen. Hyvin toimii ja nyt saa luvan kansa piirtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, saitteko pois vai jäikö pysyvät muistot?
   Kiitos! Joo, nyt saa luvalla piirtää. Liidut suttaavat aika paljon tai tuo pyyhkiminen oikeastaan. Ajattelinkin käydä hakemassa tussit, jotka tarkoitettu tällaisen materiaaliin piirtämiseen.
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Minä pidän näistä pikaehostuksista, joilla saa uutta ilmettä aikaa pienellä vaivalla. Niinhän se on, että remonteilla on tapana laajeta...;) Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin se on. Kyllä tuo elämisenjäljet vaan alkaa näkymään. Nämä kaksi huonetta vaan ovat ainoat joissa muutosta kaivattiin, muut huoneet kaipaisivat kolhujen siistimistä ja puhdasta maalia pintaan. No, pikkuhiljaa!
   Niin, ja on kiva kun saa muutoksen aikaan pienellä vaivalla.
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 6. Meillä esikoinen pienenä kirjoitti pikkusiskon nimen olohuoneen seinään ja syytti siskoa, mutta ei ymmärtänyt että sisko ei osaa vielä omaa nimeä kirjoittaa :D Meillä on kans mm. sähkökaappi tuunattu liitutaulutarralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei. Tuo seinään piirtäminen/kirjoittaminen onkin jo isompi juttu.
   Liitutaulutarra on kyllä kiva keksintö. Helppo asentaa ja poistaa. Ei tarvita miehen apua! ;)

   Poista

Lähetä kommentti