12. luukku, Mattorauma

Vanhassa Raumassa Kauppakadulla sijaitsee ihastuttava Mattorauma, nykyisen omistajansa pitkäaikainen haave. Mattorauma liikkeenä on kuulunut Rauman katukuvaan jo pidempään, mutta edellisten omistajien jäädessä eläkkeelle, tuli Rialiisalle tilaisuus lähteä toteuttamaan haavettaan omasta liikkeestä muutama vuosi sitten. Pitkän uran maalien, tapettien ja mattojen parissa tehneenä, ei hyppy Mattorauman ohjaksiin ollut aivan vieras.
Aivan perinteinen mattokauppa ei Mattorauma nykyisellään ole, vaan liike on täynnä kaunista piensisutustavaraa. Liike on pukeutunut jouluun ja sisustustavaraa löytyykin jokaiseen kotiin, niin punaista, vihreää kuin kimallettakin mustan sekä kullan kanssa yhdistettynä.

Mattoraumassa luotetaan paikallisiin yrityksiin ja yhteistyökumppaneihin, Liikkeessä on mm runsaasti myynnissä erilaisia kynttilöitä, jotka ovat paikallisen Liekkimeren tekemiä.

Suurinosa matoista ja tapeteista on tilaustavaraa, mutta esillä on runsaasti vaihtoehtoja sekä malleja. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa materiaalivalinnoissa sekä antaa vinkkiä remontin toteuttamiseen.Mattorauma on 12. luukun sisällön takana ja mitä luukku sisältääkään selviää jälleen viimeisestä kuvasta. Arvonta on suoritettu perinteisellä lippuäänestyksellä ja voittajakin on selvillä, arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkillä Maatiaiskanasen Elämää. Lähetätkö minulle tarkemmat yhteystietosi unelmoiden@gmail.com jotta pääsen postittamaan palkintosi sinulle. Toivotaan että paketti ehtii perille ennen Joulua!

Kiitos Rialiisa ja Mattorauman ihana henkilökunta!
Kaisa


Kaupallinen yhteistyö: Mattorauma

Kommentit

 1. Ompa todella viehättävän näköinen liike, näissä on juuri sitä ihanaa tunnelmaa ja näihin on niin mukava mennä 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa Raumassa on runsaasti pieniä liikkeitä, joissa on mukava tunnelma ja mukava käydä ostoksilla!

   Poista
 2. Oi, näyttää ihanalta liikkeeltä! ♡ Rauma on muutenkin kiva, oikeastaan vain yhden päivän kokemuksella. Gotosta sai maistuvaa ruokaa♡ Rauma on meille ohikulkupaikka matkalla pohjoiseen, mutta ensi kesänä on pakko tulla taas koko päiväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha Rauma on hyvinkin vireä paikka, useita liikkeitä sekä ravintoloita. Tervetuloa koko päiväksi ja löytyy Vanhasta Raumasta myös hotellikin, voi siis pysähtyä pidemmäksikin aikaa!

   Poista
 3. Ihastuttava puoti täynnä tunnelmaa!
  Leppoisaa joulun alustaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Joulun odotusta myös sinne lämpimään!

   Poista
 4. Suloisen näköinen puoti! Tuolla olisi vaikka mitä nähtävää:) Leppoisaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana putiikki ja tällainen mattofanaatikko menisi tuolla ihan sekaisin. Siellähän näyttäis meidänkin olkkarin mattokin olevan❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämä liike olisi sitten sinulle aivan oikea. Mattoja on näytillä ja tilattua saa juuri sellaisen kuin haluaa! :)

   Poista
 6. Hei, osallistun arvontaan!
  - Matilde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on jo päättynyt ja voittajakin on selvillä!

   Poista
 7. Täällä on aina kiva käydä ja oikeastaan on ollut aika luontevaa, että omistajavaihdoksen myöstä liikeideaa on muokattu. Mukava lisä Vanhan Rauman kauppoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattoraumassa on aina mukava käydä ja saa hyvää palvelua. Totta, uusi omistaja ja uudet tuulet!

   Poista
 8. Vanhassa-Raumassa on tullut monesti käveltyä ja tämän liikkeen ikkunat ovat aina olleet mielenkiintoisia ja pysäyttäviä. Nyt täytyy kyllä käydä seuraavan kerran, kun tie sinne eksyy, oikein käydä sisällä asti. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen poikkeamaan liikkeessä sisällä asti!

   Poista
 9. Mattorauma näyttää kivalta liikkeeltä. Pistänpä korvan taa, kun taas tulemme Raumalla käymään. Ja onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poiketa liikkeeessä, kun Raumalla vierailet!

   Poista

Lähetä kommentti